OPPO Reno8 5G: kenmerken en functies

Gepubliceerd op 14/09/2022 in Smartphones

Smartphonemerk OPPO is al verschillende jaren goed ingeburgerd en heeft zijn plekje op de smartphonemarkt veroverd. Met de OPPO Reno8 5G voegt het merk opnieuw een sterke, maar betaalbare smartphone toe aan haar palmares. Ontdek meer over de kenmerken en functionaliteit van de OPPO Reno8 5G.

OPPO Reno8 5G: kenmerken en functies

1. Een gestroomlijnd design

De OPPO Reno8 5G heeft een gloednieuw Streamlined Unibody Design, waarbij alle onderdelen moeiteloos in elkaar overvloeien. Deze lichtgewicht smartphone is immuun voor vieze vingerafdrukken en ligt makkelijk in de hand. Hij is verkrijgbaar in de kleur Shimmer Gold voor wie met dat extra beetje glans door het leven wil gaan of Shimmer Black voor wie kiest voor elegantie met een unieke toets.

Het 6.4 inch beeldscherm heeft een verversingssnelheid van 90Hz en zorgt voor je ogen met de SGS Eye Care-functie. Zo geniet je in alle comfort van je favoriete films en series of games. De smartphone past dankzij zijn Ultra Vision Engine met AI het beeldscherm automatisch aan zodat je steeds heldere, duidelijke beelden krijgt voor al jouw entertainment.


2. Camera’s voor alle lichtomstandigheden

Goede camera’s zijn niet meer weg te denken uit onze smartphones en de OPPO Reno8 5G is daarop geen uitzondering. Met de 50MP hoofdcamera van Sony met IMX766-sensor zien al jouw beelden er haarscherp uit, in alle omstandigheden. Zelfs na zonsondergang of met het felle tegenlicht van het stadsleven maak je voortaan professionele foto’s met behulp van de Dual Sony Flagship Sensors. De sensor is tot 28 procent groter waardoor je veel meer licht opneemt voor jouw nachtelijke fotografie. Daarnaast biedt hij een macro- en groothoeklens.

Ook in je selfies toon je jezelf van je beste kant dankzij de 32MP camera aan de voorzijde met Sony IMX709-sensor. Bovendien zien jouw foto’s en video’s er extra levendig uit met DOL-HDR, de optie die je kleuren en contrasten intenser maakt. Met de AI Portrait Retouching werk je je selfies probleemloos bij naar jouw wensen.

Ben je meer fan van bewegende beelden en wil je beelden maken die voldoen aan al je verwachtingen? Dan heeft de OPPO Reno8 5G alles wat je zoekt. Je filmt namelijk in 4K aan 30 frames per seconde. Met ‘Ultra Night Video’ zijn je video’s zelfs bij zeer weinig licht helder en aantrekkelijk. Film in Ultra HDR en geniet van levendige kleuren en contrasten met behulp van AI noise reduction voor jouw portretten. Het is daarom een zeer goede camera voor het nemen van mooie selfies of het maken van video's voor TikTok of Instagram.


3. Krachtige apparatuur en snelle laadtijd

Om alles goed te laten werken, moet deze smartphone zijn mannetje staan op het gebied van prestaties. De OPPO Reno8 5G wordt aangedreven door de MediaTek Dimensity 1300-chip zodat alles altijd op rolletjes loopt. Met het Super-Conductive VC Liquid koelsysteem loop je niet langer het risico op een oververhitte smartphone.

Zonder batterij stelt deze smartphone natuurlijk niet veel voor. Met een batterij van 4500mAh kom je een heel eind. Dankzij de 80W SUPERVOOC Fast Charging is je batterij in 11 minuten weer tot 50 procent opgeladen en na 5 minuten opladen kan je al 2 uur gamen op je smartphone.


4. Verschillende praktische functies

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze smartphone 5G-compatibel, zodat je overal geniet van het snelste mobiele netwerk. Ter herinnering, Proximus is de eerste operator in België die dit netwerk uitrolde.

Ten tweede biedt de OPPO Reno8 5G gezichtsherkenning en vingerafdrukscanning om je toestel te ontgrendelen. Ben je op zoek naar een smartphone voor zakelijk EN privégebruik? Goed, want deze smartphone heeft een Dual Sim-functionaliteit.

De OPPO Reno8 5G is verkrijgbaar met 8 GB werkgeheugen en 256 GB intern geheugen.


Ben je overtuigd door de OPPO Reno8 5G? Logisch! Bestel je favoriete model nu al in onze webshop. Je krijgt hem dan zo snel mogelijk thuisgestuurd.

Bestel je OPPO Reno8 5G!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie