Welkom aan 5G in Bergen

Ervaar het snelste mobiele netwerk

Gepubliceerd op 25/04/2024 in Bits & Bytes

Proximus brengt de toekomst naar Bergen met de uitrol van zijn 5G-netwerk. Ontdek hoe 5G deze historische, bruisende stad transformeert. Geniet van ononderbroken streaming, lag-vrij gamen en download grote bestanden in een oogwenk. Ben je klaar om je mobiele ervaring te upgraden?

Welkom aan 5G in Bergen

Wat 5G naar Bergen brengt 

Proximus 5G levert ijzersterke dekking. Stream video's op de levendige Grote Markt of werk op afstand vanuit de rustige Jardin du Mayeur – je verbinding blijft stabiel. 

  • Ultrasnelle snelheden: Zeg maar dag tegen frustrerend trage download- en uploadtijden. Download HD-films in seconden, stream 4K-content en videochat in kristalheldere kwaliteit.
  • Ultralage latency: Vergeet lag en ervaar de sensatie van realtime reacties. Bij Proximus voelt online gaming ongelofelijk soepel, wordt thuiswerken moeiteloos en zijn baanbrekende innovaties in telegeneeskunde en bediening op afstand mogelijk. 
  • Ultrastabiele verbinding: Blijf verbonden wanneer het ertoe doet. Proximus levert een consistent sterk signaal, zelfs in drukke gebieden. Geniet van naadloze connectiviteit op volle festivals en drukke pleinen. 

De 5G-wereld in Bergen betreden: wat heb je nodig? 

  • 5G-compatibele smartphone: Om optimaal van je verbinding te profiteren heb je een compatibele smartphone nodig. Zorg ervoor dat de 5G-functie is ingeschakeld om de volledige kracht van dit nieuwe netwerk te benutten.  Kies een 5G-smartphone 
  • 5G mobiel abonnement: Om 5G te kunnen gebruiken heb je een mobiel abonnement nodig waarmee je toegang hebt tot het 5G netwerk. Goed nieuws: met de meeste van onze abonnementen kun je er gebruik van maken! Met uitzondering van prepaid simkaarten en het Essential abonnement. Ontdek 5G abonnementen   
  • 5G-netwerkdekking: Gelukkig bevind je je in Bergen op de eerste rij voor deze technologische revolutie. Zorg dat je in een 5G-dekkingsgebied bent om van alle voordelen te kunnen genieten. Controleer de 5G-dekking 

Hoe zal het je mobiele ervaring verbeteren? 

Deze technologie verandert niet alleen de manier waarop we verbinding maken; het transformeert hoe we leven, werken en spelen. 5G in Bergen opent mogelijkheden die we ons nog maar net kunnen voorstellen. Maak je klaar om de volgende generatie mobiele technologie te ervaren - de toekomst begint nu. 


Maak je klaar om te genieten van het snelste mobiele netwerk van België 

Bekijk onze 5G mobiele abonnementen

Katleen

Efficiënt zijn, da’s mijn dada. Verwacht je aan concrete tips, apps en diensten die het je gemakkelijk maken!

Andere artikels van Katleen