Proximus bekroond in vier categorieën

Gepubliceerd op 03/07/2015 in Tech, tips & trics

The Smart Business Awards, organized by Minoc Media Services, put IT companies in the commercial sector in the spotlight. On June 25 the winners were announced. Proximus brought home four awards.

Proximus bekroond in vier categorieën

Technologische oplossingen die klanten helpen om productief en efficiënt te werken: daar gaat het om bij de Smart Business Awards. Dat past helemaal in het straatje van Proximus, dat dus niet toevallig werd genomineerd in zes categorieën.

Eind juni viel het verdict: Proximus mag zich de trotse winnaar noemen in de categorieën Cloud & Mobile innovator en Operator mobile. In deze eerste categorie won het van onder meer van grote bedrijven als Amazon, Google, Dropbox, Citrix, HP enz. Telenet werd de runner-up. Ook in de tweede categorie, waar het verschil met de overige kandidaten groot was, werd Telenet runner-up. In de categorieën Integration & Infrastructure en Operator fix + services werd Proximus de runner-up. Eens te meer een bewijs dat Proximus’ aanbod van aangepaste, efficiënte oplossingen en diensten wordt gewaardeerd. Vooral de investeringen in het netwerk en in innovatie zorgen voor een positieve blik op de toekomst.

Meer info?

Lees meer over de winnaars in de andere categorieën op www.smartbusinessawards.be.

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team