Webinar: hoe winkelbeleving naar een hoger niveau tillen?

Gepubliceerd op 17/02/2023 in Webinars

De Electronic Shelf Labels en de Smart Retail Analytics bieden vele mogelijkheden Op 16 februari organiseren we een retail webinar waarin SpearIT de werking en de vele mogelijkheden belicht van Smart Labels en Smart Analytics.

Webinar

Op aanvraag

Webinar: hoe winkelbeleving naar een hoger niveau tillen?

Klanten zijn steeds meer op zoek naar meerwaarde wanneer ze naar de winkel gaan. Correcte prijzen zijn uiteraard een evidentie, maar er is meer.

Met Electronic Shelf Labels (ESL) zijn heel wat toepassingen mogelijk. Dynamische prijzen kunnen de afvalberg verkleinen door op het einde van de dag de prijs van versproducten te laten dalen. Promoties kunnen aangeduid worden. Met behulp van een QR-code kan u de klant extra productinformatie verschaffen (bv. informatie over allergenen of een instructievideo).

Met Smart Retail Analytics optimaliseert u uw marketingcampagnes en nieuwe verkooppunten op basis van in-store klantgegevens en contextuele data. U krijgt meer inzicht in de gedragingen van uw klanten en u kan heel eenvoudig aan klantenprofilering gaan doen.

Twee slimme oplossingen in 60 minuten

Op 16 februari organiseren we een retail webinar waarin SpearIT de werking en de vele mogelijkheden belicht van Smart Labels. We bekijken ook hoe u dankzij Smart Retail Analytics meer te weten kan komen over uw cliënteel in relatie tot uw producten in de winkel.

De combinatie van ESL en Smart Retail Analytics zorgt ervoor dat u uw klanten op een aangenamere en duurzamere manier kan doen shoppen, terwijl uzelf een stuk efficiënter aan de slag kan.

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team