Hebt u split billing? Betaal uw deel zelf in de MyProximus-app

Gepubliceerd op 09/08/2022 in Nieuws

Deelt u de kosten van uw mobiele en dataverbruik met uw werkgever? Dan kan u uw persoonlijke deel vanaf nu heel makkelijk zelf bekijken, downloaden en betalen in de MyProximus-app.

Hebt u split billing? Betaal uw deel zelf in de MyProximus-app

Snel en makkelijk betalen

Om het mobiel nummer via uw werkgever optimaal te kunnen beheren, en alle functies van de app te kunnen gebruiken, adviseren we u om een MyProximus account aan te maken.

Onder ‘Facturen’ ziet u in de app meteen of u iets moet betalen en hoeveel dat is. Door op het bedrag te tikken, opent u de factuur en kan u ze opslaan of afdrukken. Een factuur die u al hebt betaald, vindt u door op ‘Al betaald’ te tikken en daarna op de maand die u zoekt.

Uw factuur betalen? Dat gaat nog makkelijker. Alle gegevens staan al klaar. U hoeft zelf niets meer in te vullen. Alleen de betaling bevestigen via Bancontact door op de betaalknop onder het bedrag te tikken. U kiest zelf hoe u betaalt: met de app van uw bank, Payconiq by Bancontact of uw kaartlezer.

Zo makkelijk betaalt u zelf uw facturen in de MyProximus-app

Onlinefacturen: groener en handiger dan papier

Betalen via Bancontact bieden we niet alleen aan om het u makkelijk te maken. Facturen op papier sturen we liever niet meer op. Met digitale facturen besparen we tonnen papier, redden we bomen en helpen we de CO2-uitstoot van de postbedeling te verminderen. En omdat elke digitale factuur in de app blijft staan, hebt u altijd een digitale kopie ter beschikking die u heel snel kan opvragen en bekijken.

Handige tool

In de MyProximus-app kan u niet alleen uw eigen deel van uw split billing-facturen betalen. U kan er ook uw verbruik in het oog houden en hebt er toegang tot verschillende diensten zoals parkeren met 4411, de navigatie-app Flitsmeister en een onlineagenda en -boodschappenlijstje. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en kan u de app ook in uw dagelijkse leven gebruiken.

Ontdek de MyProximus-app Nieuw venster

Experts

Onze experten houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT professionals.

Andere artikels van Experts