Kanaal Z-reeks over digitale transformatie van 10 Belgische bedrijven

Gepubliceerd op 18/05/2022 in Nieuws

Ook dit jaar zendt Kanaal Z ‘Z-Digital Transformation’ uit, een reeks documentaires waar 10 Belgische bedrijven de deuren openen om hun digitale transformatie in de kijker te zetten. Bekijk het eerste deel vanaf 4 juni exclusief op Kanaal Z.

Kanaal Z-reeks over digitale transformatie van 10 Belgische bedrijven

In de documentairereeks volgen Kanaal Z en Proximus enkele Belgische bedrijven en organisaties die inzetten op digitalisering. Welke nieuwe technologieën hebben ze geïmplementeerd? En wat zijn de voordelen voor hun business? Ontdek het hier:

1. Groep Haeck

Groep Haeck & Partners is concessiehouder van de automerken Opel en KIA. De vestigingen van de groep in Gent, Eeklo en Knesselare zijn via Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) van Proximus met elkaar verbonden. De softwarelaag bovenop het netwerk die het verkeer tussen sites en gebruikers op een flexibele en beveiligde manier regelt, zorgt voor een betere beveiliging van het netwerk.

2. Plopsaland

Studio 100 wendt alle middelen aan om de belevenis als bezoeker van haar parken steeds verder te ontwikkelen. Aan de hand van digital signage en Business TV-oplossingen zet Studio 100 verder in op personalisering en interactie en dit zowel voor, tijdens en na een bezoek aan Plopsaland De Panne.

3. Haven van Antwerpen

Voor de uitrol van een groot droneproject koos de haven van Antwerpen om samen te werken met het 6th NeTWorK consortium, een samenwerking tussen DroneMatrix, Proximus en SkeyDrone. Via een uniek platform kunnen geïnteresseerde partijen in het havengebied vliegroutes uitstippelen en opnames aanvragen. Drones kunnen zo vanop strategische plaatsen automatische vluchten uitvoeren.

In het eerste deel van de reeks komen vijf organisaties en bedrijven aan bod.

Ontdek hun verhalen en andere uitzendingen van deze documentairereeks exclusief op Kanaal Z.

Bekijk de reeks Nieuw venster

Benieuwd hoe Proximus u kan helpen met uw digitale transformatie?

Ontdek er alles over

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Andere artikels van One