Controlelampjes op uw PLC-adapter Wi-Fi Extender

Wat betekenen de controlelampjes op uw PLC-adapter Wi-Fi Extender (of Wi-Fi Extender)?
Kies uw Wi-Fi Extender. Heeft het 2 of 4 controlelampjes?

Wi-Fi Extender met 4 controlelampjes

Wi-Fi Extender met 4 controlelampjes

Controlelampjes

PowerPower (voeding)

• Lampje blijft aan: de Wi-Fi Extender staat aan.
  • Lampje knippert: verbinding met het PLC-netwerk.

dLANdLAN (verbinding met het PLC-netwerk)

• Groen : perfect signaal (ontvangst in hd).
  • Geel : goed signaal (ontvangst in sd).
  • Rood : zwak signaal. Breng de PLC dichterbij.

Indien het dLAN-lampje oranje, rood of uit is: controleer of de aansluitingen correct zijn gedaan. Als dat niet werkt, initialiseer dan opnieuw de PLC-adapter Wi-Fi Extender.

EthernetEthernet (verbinding met het ethernet-netwerk)

• Lampje blijft aan: wijst op een verbinding met het Ethernet-netwerk.
  • Lampje knippert: betekent dat er een overdracht van gegevens bezig is.

Wi-fiWifi (verbinding met het draadloos netwerk)

• Lampje knippert: de wifi-verbinding is in gebruik.
  • Lampje knippert heel snel: de wifi wordt ingesteld.

Knoppen

Wifi on offWifi on/off

Om de wifi aan of uit te zetten.

WPS (Wi-Fi Protected Setup)WPS (Wi-Fi Protected Setup)

Om verbinding te maken met uw WPS-toestellen.

PLCPLC

Om uw PLC-adapters te synchroniseren en de wifi in te stellen.

Wi-Fi Extender met 2 controlelampjes

Wi-Fi Extender met 2 controlelampjes

Controlelampjes

dLANdLAN

• Rood knippert : de Wi-Fi Extender is niet gesynchroniseerd met de PLC. Druk op de synchronisatieknop dLAN van de PLC (onderaan of op de zijkant van de PLC) en daarna op de knop.
  • Wit knippert: synchronisatie aan de gang.
  • Wit blijft aan: toestel is gesynchroniseerd.

WifiWifi

• Uit: geen wifi.
  • Wit knippert: synchronisatie aan de gang.
  • Wit blijft aan: wifi actief.

Knoppen

dLANdLAN

Druk op deze knop om uw PLC-adapter en uw Wi-Fi Extender te synchroniseren.

WifiWifi

Twee functies:
  • Kort indrukken om uw toestellen met wifi te verbinden via de WPS.
  • Lang indrukken om wifi te activeren/deactiveren.