×

Hoeveel Pay&Go-krediet hebt u nog?

Wilt u weten hoeveel belkrediet er nog op uw Pay&Go-kaart staat? ? U kunt het aantal belminuten, sms’en of data nagaan of het bedrag opvragen. Dit kan gratis op verschillende manieren.

Zit uw herlaadkaart niet in een gsm maar in een ander toestel?
Steek deze simkaart eenmalig in een gsm om hiermee een aparte MyProximus-account te maken. Daarna kunt u uw krediet nagaan via MyProximus (ook in de app), door er dit account toe te voegen .

Hoeveel belminuten, sms’en of MB’s?

• Bekijk via MyProximus de resterende minuten, sms’en en MB’s in uw bundel of herlaadbonus:
    • Via de app: open de app, tik op Verbruik en tik op uw nummer.
    • Via de website: log in met de account van het Pay&Go-nummer en bekijk hoeveel u nog kunt bellen, sms’en en surfen.

Bekijk uw belminuten, sms'en, MB's
  • Vorm #120# met uw Pay&Go-gsm en druk op de beltoets.

Hoeveel euro?

• Bekijk via MyProximus uw krediet:
    • Via de app: open de app en tik op Verbruik.
    • Via de website: log in met de account van het Pay&Go-nummer en bekijk uw krediet.

Bekijk uw krediet
  • Vorm #121# met uw Pay&Go-gsm en druk op de beltoets.
  • Bel gratis 1911 met uw Pay&Go-gsm (enkel mogelijk vanuit België).

Wat kunt u doen met dit bedrag? Raadpleeg de tarieven van uw type herlaadkaart. Als u dit tariefplan niet kent, tik #122# in en druk op de beltoets.