×

Hoeveel belkrediet hebt u nog?

Wilt u weten hoeveel belkrediet er nog op uw Pay&Go-kaart staat? Er zijn verschillende manieren om dit gratis te achterhalen.

• Vorm #121# en druk op de beltoets (vanuit België en het buitenland).
  • Bel gratis 1911 met uw gsm (enkel vanuit België).
  • Bekijk op MyProximus uw belkrediet (vanuit België en het buitenland):
    • Via de app: open de app en klik op Mijn Verbruik.
    • Via de website: log in en bekijk uw belkrediet.

Bekijk uw belkrediet
Hoeveel belminuten, sms’en of MB’s hebt u nog?

Vorm #120# op uw gsm en druk op de beltoets. Of bekijk de resterende minuten, sms’en en MB’s in uw bundel of herlaadbonus op MyProximus: raadpleeg de app of log in via de website.