×

Hoe krijgt u tv op uw gsm, tablet of computer?

Wilt u ook tv-kijken op uw gsm, tablet of computer? Of een opname plannen terwijl u niet thuis bent? Download de Proximus TV-applicatie of surf naar proximustv.be.

U moet :

Bent u uw login en wachtwoord verloren of beschikt u nog niet over een MyProximus account? Schrijf u in of herstel uw identificatiegegevens.

• Proximus TV application
    Tv via de applicatie
  • Tv via de website

Tv via de applicatie

Proximus TV application
Ontdek onze nieuwe TV app Ontdek onze nieuwe TV app en bekijk de matchen van de rode duivels live zonder mobiele data te verbruiken.

Hoe kunt u de Proximus TV-app downloaden en installeren?

1. Download en installeer Proximus TV gratis via de Play Store of App Store.

Gsm of tablet met Android 4.4 of hoger

iPhone of iPad met iOS 9.0 of hoger

Update van de Proximus TV app - 06/2018

Nieuwe functies van de nieuwe Proximus TV app

• Meer intuïtieve verticale navigatie.
    • Directe toegang tot de TV-gids en zenderlijst vanaf de startpagina.
    • Kenmerken: sommige functies van de vorige TV app zijn nog niet beschikbaar op de nieuwe app. Deze zullen de komende maanden geleidelijk aan toegevoegd worden: de groepering van afleveringen van uw opgenomen reeksen, de zoekfunctie of het gebruik van de app met Chromecast.
  2. Meld u aan met uw MyProximus-login en -wachtwoord. Opgelet: u moet de login en het wachtwoord de MyProximus-beheerder gebruiken. Bent u uw login en wachtwoord verloren of beschikt u nog niet over een MyProximus account? Schrijf u in of herstel uw identificatie gegevens.
    Een probleem met de tv-app update?

Raadpleeg onze raadgevingen in geval van problemen met de tv-app.

Tv via de website

U hebt geen speciale software nodig om ProximusTV te bekijken op uw computer. Surf gewoon naar proximustv.be en meld u aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder van uw MyProximus-account. Bent u wachtwoord kwijt of beschikt u nog niet over een MyProximus account? Schrijf u in of vraag uw login-gegevens op.

Uw computer moet wel voldoen aan een aantal systeemvereisten:

• Besturingssysteem: Windows 7 (of hoger) of Mac OSX 10.6 (of hoger). Ontdek welk besturingssysteem u hebt.
  • Schermresolutie: 1024x768 pixels.
  • Verbindingssnelheid: 1 Mb/s (of hoger).
  • Browser:
    Windows 7 Windows 8.1 Windows 10 Mac OS
    Internet Explorer 11 (1)
    Google Chrome 59+ of hoger (2)
    Mozilla Firefox 56+ of hoger (2)
    Microsoft Edge 15 of hoger (2)
    Safari 11 of lager (3) - - -
    Safari 12 of hoger (3) - - -
    Voetnoten:

(1) Internet Explorer 11 werkt alleen met Silverlight plug-in.

(2) Tijdelijk is het niet mogelijk om opnames te bekijken op proximustv.be met Chrome, Firefox en Edge. Gelieve Internet Explorer 11 met de Silverlight plug-in te gebruiken.

(3) We kunnen op dit moment geen optimale uitzendkwaliteit garanderen met Safari. We raden u aan in plaats daarvan bovenstaande browsers te gebruiken. We werken aan een oplossing.