×

Uw pukcode terugvinden om uw simkaart te deblokkeren

Bent u uw pincode vergeten? U moet een nieuwe pincode kiezen. Geef 3 keer een verkeerde pincode in, geef uw pukcode in en kies een nieuwe pincode.
Hebt u 3 keer de verkeerde pincode ingevoerd? Voer de pukcode in om de simkaart van uw gsm te deblokkeren en kies een nieuwe pincode.

U kunt uw pukcode op 3 manieren terugvinden:

Via de MyProximus-website
  1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.
    Bekijk uw producten
  2. Klik op uw gsm-nummer.
  3. Er zijn 3 mogelijkheden:
    1. Ziet u uw pukcode aan de linkerzijde van het scherm?

Pukcode aan de linkerzijde van het scherm.
    2. Ziet u uw pukcode niet?
      1. In de box Diensten aan de rechterzijde van het scherm, klik op PUK & Simkaart.
      2. Naast Mijn pukcode ziet u uw pukcode.

U ziet uw pukcode naast Mijn pukcode.
    3. Nog altijd geen pukcode? Misschien bent u geen beheerder in MyProximus.
Uw pukcode terugvinden om uw simkaart te deblokkeren Als u 3 keer een foutieve pincode ingeeft, wordt uw simkaart geblokkeerd. Voer uw pukcode in om uw kaart te deblokkeren.
Via onze contactpagina
  1. Surf naar onze contactpagina.
  2. Klik op Ik ken mijn nummer, geef uw gsm-nummer in en druk op OK.
  3. Klik op Gsm kwijt of gestolen? Puk- of pincode kwijt?.
  4. Klik op Pukcode kwijt.
  5. Afhankelijk van wat er gevraagd wordt, geef uw klantnummer of simkaartnummer in en klik op OK. Uw klantnummer vindt u op uw factuur en uw simkaartnummer staat op de simkaart die in uw toestel zit.
  6. U ziet nu uw pukcode. Geef deze in op uw gsm en kies een nieuwe pincode.
Via de welkomstbrief

Kijk op de simkaarthouder die u samen met uw welkomstbrief ontvangen hebt. Als er 2 pukcodes vemeld worden, gebruik dan altijd PUK1.

Opgelet: Verwar de pin- of pukcode van uw simkaart niet met de toegangscode van uw gsm. Onze pincode bestaat uit 4 cijfers en onze pukcode uit 8 cijfers. Als er meer of minder cijfers gevraagd worden, contacteer dan de fabrikant van uw toestel.

Let goed op bij het invoeren van uw pukcode!
Als u 10 keer de verkeerde pukcode invoert, dan wordt uw simkaart definitief vergrendeld. U moet dan een nieuwe simkaart aanvragen in een verkooppunt.