Skynet.be en mail Skynet gaan op in proximuspickx.be

Skynet.be is sinds 1 juli 2019 opgegaan in proximuspickx.be, een digitaal platform dat tv-kijken en surfen combineert. Je vindt er de kortste weg tussen interessante informatie en je favoriete tv-programma’s. Je kunt er tv-kijken en je leest er nog steeds je skynet-e-mails.

Informatie op proximuspickx.be

Als je naar www.skynet.be surft, kom je automatisch terecht op www.proximuspickx.be. Deze nieuwe website bevat een schat aan informatie en entertainment:

Tv-kijken via proximuspickx.be

Als je naar www.skynet.be surft, kom je automatisch terecht op www.proximuspickx.be. Op deze nieuwe website kun je tv-programma’s bekijken: live, opgenomen en al uitgezonden.

• Iedereen kan op proximuspickx.be de tv-gids raadplegen.
  • Als je tv-klant bij ons bent, kun je via proximuspickx.be live uitzendingen, opgenomen programma’s en alles uit je tv-boeketten (bv. sportmatchen of kinderprogramma’s) bekijken.
  • Wil je via proximuspickx.be tv-kijken? Je moet hiervoor ingeschreven zijn op MyProximus als beheerder:
    1. Meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord van MyProximus. Nog geen account? Je kunt je registreren.
      Krijg je geen toegang tot MyProximus? Lees onze tips.
    2. Zie je links boven je naam? Je kunt nu live tv-kijken, via de tv-gids tot 36 uur teruggaan in de tijd of je opnames plannen en bekijken via de tv-gids.
    3. Heb je een optie voor series, sport of voor kinderen, dan vind je de bijbehorende zenders terug in de tv-gids. Je kunt deze via proximuspickx.be live én uitgesteld bekijken en opnemen. Lukt dat niet voor een bepaalde zender of een bepaald programma, bekijk het dan op je tv via je decoder.
    Lees onze tips als je vragen hebt over tv-kijken via je computer of als je wilt tv-kijken via onze tv-app.

E-mails van skynet.be via proximuspickx.be

Heb je een email-adres dat eindigt op skynet.be? Je behoudt, ook na 1 juli 2019, dit adres. Je kunt je e-mails blijven raadplegen via de webmail op proximuspickx.be. Ga als volgt te werk:

1. Ga naar www.proximuspickx.be.
  2. Klik rechtsboven op de knop webmail (met de enveloppe).
  3. Indien gevraagd, meld je aan met je e-mailadres (vb. jenaam@skynet.be) en het wachtwoord van je mailbox. Klik op Inloggen.
  4. Enkel als je op je eigen computer werkt, kun je je e-mailadres en wachtwoord door je browser laten bewaren.
  5. Je mailbox opent zich in je Postvak In, waar je al je gelezen en ongelezen berichten terugvindt.

Met de webmail op proximuspickx.be kun je e-mails verzenden en ontvangen, je contacten en agenda beheren, een handtekening plaatsen, regels of een automatisch antwoord instellen voor je e-mails. Je kunt zelf (maximaal 100) mappen aanmaken om je e-mails te bewaren.

De bestaande webruimtes (vb. users.skynet.be/uw-website) blijven ook werken.