×
×

Uw Pay&Go Max-kaart herladen met een bundel of krediet

Wilt u uw Pay&Go Max-kaart herladen? Dan hebt u de keuze tussen een bundel (met een vast aantal belminuten, sms’en en internetvolume) of krediet (dat u nodig hebt voor roaming, speciale diensten of om te bellen naar internationale of speciale nummers).

Wat is het verschil tussen een bundel en krediet?

Als u vaak in België belt, sms't of surft en niet naar speciale nummers belt, dan herlaadt u uw Pay&Go Max-kaart best met een bundel voor een maximum aan belminuten, sms'en en MB's. Als u wilt bellen naar speciale nummers of naar/in het buitenland, dan herlaadt u uw Pay&Go Max-kaart best met belkrediet.

Enkele voorbeelden als u uw uw Pay&Go Max-kaart herlaadt met een bundel:

 • € 15: U hebt een herlaadbonus van 90 minuten, onbeperkt sms'en en 500 MB.
 • € 25: U hebt een herlaadbonus van 150 minuten, onbeperkt sms'en en 1,5 GB.
 • € 50: U hebt een herlaadbonus van 360 minuten, onbeperkt sms'en en 2 GB.

Hoe herlaadt u een bundel?

 • Herlaad voor een bedrag van 15, 25 of 50 euro (online of via de MyProximus-app) en ontvang een Pay&Go Max-bundel.

  Herlaad online
 • Wilt u uw krediet omzetten in een bundel? Vorm dan #132*Bedrag# op uw gsm en druk op de beltoets. In de plaats van Bedrag vult u een waarde in van 15, 25 of 50 euro. Toets bijvoorbeeld #132*15# om € 15 krediet om te zetten in een bundel.

  Let op, u kunt uw bundel enkel gebruiken in België en niet naar speciale of internationale nummers. Om naar deze nummers te bellen, hebt u krediet nodig.

Hoe herlaadt u krediet?

 • Herlaad voor een ander bedrag dan 15, 25 of 50 euro (online of via de MyProximus-app) en ontvang krediet dat u kunt gebruiken voor roaming, speciale diensten of om te bellen naar internationale of speciale nummers (0900, enz.).

  Herlaad online
 • Wilt u toch voor 15, 25 of 50 euro krediet herladen? Toets dan eerst #123*1# in op uw gsm en te drukken u op de beltoets. Uw volgende herlaadbeurt (binnen de 24 u) zal dan krediet zijn dat u kunt gebruiken voor roaming, speciale diensten of om te bellen naar internationale nummers of special nummers (0900, enz.). Toets #123*0# om deze actie te annuleren.
 • Wilt u de tarieven van uw Pay&Go Max-kaart kennen? Raadpleeg de tarieven. Als u niet zeker bent of u een Pay&Go Max-kaart hebt, toets #122# in en druk op de beltoets om uw tariefplan te kennen.

Heeft deze info u geholpen?

Dank u


Meer

Forum

Geen antwoord gevonden? Vraag het onze community waar klanten en experts elkaar helpen.

Forum

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.