Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Je Pay&Go Max-kaart herladen met een bundel of krediet

Wil je je Pay&Go Max-kaart herladen? Dan heb je de keuze tussen een bundel (met een vast aantal belminuten, sms’en en internetvolume) of krediet (dat je nodig hebt voor roaming, speciale diensten of om te bellen naar internationale of speciale nummers).

Wat is het verschil tussen een bundel en krediet?

Als je vaak in België belt, sms't of surft en niet naar speciale nummers belt, dan herlaadt je je Pay&Go Max-kaart best met een bundel voor een maximum aan belminuten, sms'en en MB's. Als je wilt bellen naar speciale nummers of naar/in het buitenland, dan herlaad je je Pay&Go Max-kaart best met belkrediet.

Enkele voorbeelden als je je Pay&Go Max-kaart herlaadt met een bundel:

 • € 15: Je hebt een herlaadbonus van 90 minuten, onbeperkt sms'en en 500 MB.
 • € 25: Je hebt een herlaadbonus van 150 minuten, onbeperkt sms'en en 1,5 GB.
 • € 50: Je hebt een herlaadbonus van 360 minuten, onbeperkt sms'en en 2 GB.

Hoe herlaad je een bundel?

 • Herlaad voor een bedrag van 15, 25 of 50 euro (online of via de MyProximus-app) en ontvang een Pay&Go Max-bundel.

  Herlaad online
 • Wil je je krediet omzetten in een bundel? Vorm dan #132*Bedrag# op je gsm en druk op de beltoets. In de plaats van Bedrag vul je een waarde in van 15, 25 of 50 euro. Toets bijvoorbeeld #132*15# om € 15 krediet om te zetten in een bundel.

  Let op, je kunt je bundel enkel gebruiken in België en niet naar speciale of internationale nummers. Om naar deze nummers te bellen, heb je krediet nodig.

Hoe herlaad je krediet?

 • Herlaad voor een ander bedrag dan 15, 25 of 50 euro (online of via de MyProximus-app) en ontvang krediet dat je kunt gebruiken voor roaming, speciale diensten of om te bellen naar internationale of speciale nummers (0900, enz.).

  Herlaad online
 • Wil je toch voor 15, 25 of 50 euro krediet herladen? Toets dan eerst #123*1# in op je gsm en druk op de beltoets. Je volgende herlaadbeurt (binnen de 24 u) zal dan krediet zijn dat je  kunt gebruiken voor roaming, speciale diensten of om te bellen naar internationale nummers of special nummers (0900, enz.). Toets #123*0# om deze actie te annuleren.
 • Wil je de tarieven van je Pay&Go Max-kaart kennen? Raadpleeg de tarieven. Als je niet zeker bent of je een Pay&Go Max-kaart hebt, toets #122# in en druk op de beltoets om je tariefplan te kennen.

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

Hulp nodig?