×

Hoe inschrijven op MyProximus?

Met een MyProximus-account kunt u het verbruik raadplegen van uw gsm, internet, tv of vaste lijn, uw facturen of aanrekeningen bekijken en betalen, alsook opties en diensten (zoals extra data en Public Wi-Fi) beheren.

Inschrijven kan via de MyProximus-app en via de Proximus-website. Hebt u meer dan 1 Proximus-factuur per maand of wilt u al uw abonnementen voor uw gezin of bedrijf beheren, raden we u aan u in te schrijven via de website.

Inschrijven via de app

Inschrijven kan via de app. Maar als u meerdere producten of meerdere facturen per maand hebt, is het beter u in te schrijven via de website.

1. Open de MyProximus-app. Tik linksboven op de cirkel. Ziet u uw foto of op uw initialen, dan bent u al ingeschreven voor MyProximus. Ga naar stap 9.
  2. Tik bovenaan op Account en tik vervolgens op Account Toevoegen en daarna op Inschrijven.
  3. Vul uw gegevens in. Uw e-mailadres wordt uw gebruikersnaam.
  4. Kies een wachtwoord van minimaal 8 karakters lang. Het moet minstens 4 letters en minstens 1 cijfer bevatten.
  5. Koppel eerst uw internet, tv of vaste lijn aan uw gebruikersnaam. U hebt hiervoor uw klantnummer, activeringscode en datum nodig. Vul deze in en ga naar stap 6.
    Hebt u enkel een (of meer) gsm’s en geen vaste producten? Vul bij U hebt enkel mobiele producten uw gsm-nummer in en volg de procedure
  6. Open uw e-mailprogramma en tik op de link in de e-mail Bevestig uw MyProximus login, die we u gestuurd hebben. Doe dit binnen de 14 dagen, zodat uw account ook na die tijd blijft werken.
  7. Open opnieuw de MyProximus-app en tik links bovenaan op de cirkel en daarna op Account . Tik vervolgens op Account toevoegen en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.
    Verschijnt linksboven niet uw foto of uw initialen? Wacht dan 1 uur en voer stap 7 opnieuw uit.
  8. Tik op Producten . Ziet u niet al uw gsm-nummer(s), dan kunt u ze toevoegen via de MyProximus website.
  9. Uw inschrijving is nu compleet. Vanaf nu kunt u met deze gebruikersnaam ook op de MyProximus-website inloggen. U kunt ook een andere, reeds bestaande, account toevoegen in de MyProximus-app.
Een MyProximus account aanmaken via de MyProximus app Via de MyProximus app kunt u ook gemakkelijk en snel uw MyProximus account aanmaken. In deze video leggen we uit hoe u dit doet.
Lukt inschrijven niet? Krijgt u geen toegang tot MyProximus?

Vind hier een oplossing.

Inschrijven via de website

1. Start hier met uw inschrijving voor MyProximus.
  2. Vul uw gegevens in. Uw e-mailadres wordt uw gebruikersnaam.
  3. Kies een wachtwoord van minimaal 8 karakters lang. Het moet minstens 4 letters en minstens 1 cijfer bevatten.
  4. Koppel eerst uw internet, tv of vaste lijn aan uw gebruikersnaam. U hebt hiervoor uw klantnummer, activeringscode en datum nodig. Vul deze in en ga naar stap 5.
    Hebt u enkel een (of meer) gsm’s en geen vaste producten? Vul bij U hebt enkel mobiele producten uw gsm-nummer in en volg de procedure.
  5. Open uw e-mailprogramma en tik op de link in de e-mail Bevestig uw MyProximus login, die we u gestuurd hebben. Doe dit binnen de 14 dagen, zodat uw account ook na die tijd blijft werken.
  6. Meld u aan in MyProximus met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  7. Klik op Mijn Producten. Ziet u niet al uw gsm-nummer(s), dan kunt u ze toevoegen.
  8. Wilt u uw facturen beheren? Klik op Mijn Facturen. Zijn die niet zichtbaar? Volg dan de procedure om beheerder te worden.
  9. Uw inschrijving is nu compleet. Vanaf nu kunt u met deze gebruikersnaam inloggen, zowel op de MyProximus-app als via de website.
Lukt inschrijven niet? Krijgt u geen toegang tot MyProximus?

Vind hier een oplossing.