×

Wachtwoord, login of gsm-nummer voor MyProximus wijzigen

Je meldt je aan op MyProximus met je gebruikersnaam (login) en wachtwoord of met itsme®?
Wijzig je gegevens voor MyProximus, zodat ze up-to-date en veilig zijn. Zo kunnen we je, wanneer je je wachtwoord of login vergeten bent, je gebruikersnaam en/of de sleutel voor een nieuw wachtwoord mailen.

Je kunt dit doen in MyProximus (app en web):

1. Via de app? Tik linksboven op je foto of op je initialen. Zie je er het logo? Meld je zelf eerst aan.
    Tik op Gebruikersinfo.
    Via de website? Klik op onderstaande knop en meld je aan.
    Wijzig je wachtwoord
  2. Scrol naar Verander je wachtwoord.
  3. Geef je oude wachtwoord op.
  4. Kies een nieuw wachtwoord. Dit moet minimaal 8 karakters tellen, waarvan minimaal 4 letters en minimaal 1 cijfer.  Bevestig je nieuw wachtwoord.
  5. Druk op Opslaan.Je kunt meteen je nieuwe wachtwoord gebruiken om je aan te melden op MyProximus (via de app en via het web).

Je kunt dit doen in MyProximus (app en web):

1. Via de app? Tik linksboven op je foto of op je initialen. Zie je het logo? Meld je zelf eerst aan.
    Tik op Gebruikersinfo.
    Via de website? Klik op onderstaande knop en meld je aan.
    Wijzig je gebruikersnaam
  2. Scrol naar Verander je toegangsgegevens.
  3. Vul bij Gebruikersnaam je nieuwe gebruikersnaam in. Dit moet een e-mailadres zijn.
    Krijg je de boodschap dat dit e-mailadres al in gebruik is? Dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen om MyProximus met dit e-mailadres te gebruiken en vervolgens je producten daarin onder te brengen.
  4. Druk op Opslaan.
  5. Je ontvangt op dit e-mailadres een e-mail met een link ter bevestiging. Klik op deze link.
  6. Daarna kun je meteen met je nieuwe gebruikersnaam en bestaande wachtwoord inloggen op MyProximus (via de app en via het web).

Je gsm-nummer is belangrijk als contactnummer voor MyProximus. Zorg dat je gsm-nummer up-to-date is. Je kunt dit doen in MyProximus (app en web):

1. Via de app? Tik linksboven op je foto of op je initialen. Ziet je het logo? Meld je zelf eerst aan.
    Tik op Gebruikersinfo.
    Via de website? Klik op onderstaande knop en meld je aan.
    Wijzig je gsm-nummer
  2. Scrol naar Verander je toegangsgegevens.
  3. Vul in Mobiel nummer het gsm-nummer in dat je wilt gebruiken als contactnummer voor MyProximus.
    Wanneer je het reeds ingevulde gsm-nummer ook beheert in MyProximus, dan is wijziging niet mogelijk.
  4. Druk op Opslaan.

Let op: inloggen op MyProximus met je gsm-nummer is niet meer mogelijk.

Je kunt dit enkel doen via itsme® (app en web).
Let op: misschien gebruikt je itsme® voor je toegang tot MyProximus, maar ook voor andere toepassingen, zoals je Internet Banking.

Enkel als je van gsm-nummer, van gsm-toestel of van simkaart verandert, moet je je itsme®-gegevens wijzigen. Dit gebeurt op de website van itsme.be. Blokkeer er eerst je account, open vervolgens de app en registreer je opnieuw via dezelfde weg (dezelfde bank of e-ID) als je initiële itsme®-registratie.
Meer informatie op de supportpagina’s van itsme.be.