×

Wachtwoord, login of gsm-nummer voor MyProximus wijzigen

U logt in op MyProximus met uw gebruikersnaam (login) en wachtwoord of met itsme®?
Wijzig uw gegevens voor MyProximus, zodat ze up-to-date en veilig zijn. Zo kunnen we u, wanneer u uw wachtwoord of login vergeten bent, uw gebruikersnaam en/of de sleutel voor een nieuw wachtwoord mailen.

Wijzig uw wachtwoord

U kunt dit doen in MyProximus (app en web):

1. Via de app? Tik linksboven op uw foto of op uw initialen. Ziet u het logo? Meld u zelf eerst aan.
    Tik op Gebruikersinfo.
    Via de website? Klik op onderstaande knop en meld u aan.
    Wijzig uw wachtwoord
  2. Scrol naar Verander uw wachtwoord.
  3. Geef uw oude wachtwoord op.
  4. Kies een nieuw wachtwoord. Dit moet minimaal 8 karakters tellen, waarvan minimaal 4 letters en minimaal 1 cijfer.  Bevestig uw nieuw wachtwoord.
  5. Druk op Opslaan. U kunt meteen uw nieuwe wachtwoord gebruiken om u aan te melden op MyProximus (via de app en via het web).
Wijzig uw gebruikersnaam (login)

U kunt dit doen in MyProximus (app en web):

1. Via de app? Tik linksboven op uw foto of op uw initialen. Ziet u het logo? Meld u zelf eerst aan.
    Tik op Gebruikersinfo.
    Via de website? Klik op onderstaande knop en meld u aan.
    Wijzig uw gebruikersnaam
  2. Scrol naar Verander uw toegangsgegevens.
  3. Vul bij Gebruikersnaam uw nieuwe gebruikersnaam in. Dit moet een e-mailadres zijn.
    Krijgt u de boodschap dat dit e-mailadres al in gebruik is? Dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen om MyProximus met dit e-mailadres te gebruiken en vervolgens uw producten daarin onder te brengen.
  4. Druk op Opslaan.
  5. U ontvangt op dit e-mailadres een e-mail met een link ter bevestiging. Klik op deze link.
  6. Daarna kunt u meteen met uw nieuwe gebruikersnaam en bestaande wachtwoord inloggen op MyProximus (via de app en via het web).
Wijzig uw gsm-nummer

Uw gsm-nummer is belangrijk als contactnummer voor MyProximus. Zorg dat uw gsm-nummer up-to-date is. U kunt dit doen in MyProximus (app en web):

1. Via de app? Tik linksboven op uw foto of op uw initialen. Ziet u het logo? Meld u zelf eerst aan.
    Tik op Gebruikersinfo.
    Via de website? Klik op onderstaande knop en meld u aan.
    Wijzig uw gsm-nummer
  2. Scrol naar Verander uw toegangsgegevens.
  3. Vul in Mobiel nummer het gsm-nummer in dat u wilt gebruiken als contactnummer voor MyProximus.
    Wanneer u het reeds ingevulde gsm-nummer ook beheert in MyProximus, dan is wijziging niet mogelijk.
  4. Druk op Opslaan.

Let op: inloggen op MyProximus met uw gsm-nummer is niet meer mogelijk.

Wijzig uw itsme®

U kunt dit enkel doen via itsme® (app en web).
Let op: misschien gebruikt u itsme® voor uw toegang tot MyProximus, maar ook voor andere toepassingen, zoals uw Internet Banking.

Enkel als u van gsm-nummer, van gsm-toestel of van simkaart verandert, moet u uw itsme®-gegevens wijzigen. Dit gebeurt op de website van itsme.be. Blokkeer er eerst uw account, open vervolgens de app en registreer u opnieuw via dezelfde weg (dezelfde bank of e-ID) als uw initiële itsme®-registratie.
Meer informatie op de supportpagina’s van itsme.be.