Hoe de MyProximus-app downloaden

Volg met de MyProximus-app uw verbruik, beheer uw facturen en producten en ruil uw getrouwheidspunten in.
Installeer de applicatie gratis op uw smartphone of tablet:

1. Ga na in het instellingenmenu of de app werkt op uw toestel. Ga daarna naar uw app-winkel:

Play Store (voor Android-toestellen 4.4.2 of hoger)

App Store (voor iPhone en iPad: iOS 6.0 of hoger)

Windows Store (voor Windows Phone WP 7.5 of hoger)

2. Klik vervolgens op het icoontje om MyProximus te downloaden en te installeren. Dit neemt enkele minuten in beslag.
  3. Klik, eens de installatie voltooid, op het MyProximus-icoontje dat verschenen is op uw toestel.
  4. Lees en aanvaard de gebruiksvoorwaarden.

De MyProximus-app is nu klaar voor gebruik.

• U ziet meteen uw verbruik, producten, betalingen en uw getrouwheidsprogramma (afhankelijk van uw profiel: Premium Club, Bizz Club, Play&Gold). Soms wordt uw gebruikersnaam gevraagd, bv. wanneer u surft op een tablet zonder simkaart.
  • U wilt het verbruik voor een familielid of een collega raadplegen? U kunt een account toevoegen in de app.

Voor Windows Phone kunt u enkel uw eigen verbruik raadplegen en betalingen uitvoeren en uw punten ruilen. Een account toevoegen is niet mogelijk.
Raadpleeg onze tips als u geen of onvolledig verbruik ziet.