×

Hoe de MyProximus-app downloaden

Volg met de MyProximus-app uw verbruik, beheer uw facturen en producten en geniet van mooie voordelen.
Installeer de gratis applicatie: volg de uitleg voor uw smartphone of tablet of volg het stappenplan hieronder.

1. Ga naar uw app-winkel om de MyProximus app te downloaden en installeren (niet beschikbaar op sommige Huawei-toestellen):

Play Store voor Android-toestellen: 5.0 of hoger

App Store voor iPhone en iPad: iOS 10.0 of hoger

2. Klik vervolgens op het icoontje om MyProximus te downloaden en te installeren. Dit neemt enkele minuten in beslag.
  3. Klik, eens de installatie voltooid, op het MyProximus-icoontje dat verschenen is op uw toestel.
  4. Lees en aanvaard de gebruiksvoorwaarden.

De MyProximus-app is nu klaar voor gebruik. U ziet meteen uw verbruik.

• Ziet u linksboven in de cirkel het logoof werkt u met een tablet zonder simkaart? Dan is het best om in te loggen met uw gebruikersnaam. Op die manier beheert u uw producten, zoals uw Favoriete App en geniet van voordelen (afhankelijk van uw profiel: Enjoy! of Play&Gold).
  • Bent u ook beheerder van uw MyProximus-account, dan ziet u ook uw betalingen, aanrekeningen of facturen.
  • Ziet u wel het verbruik van uw eigen nummer maar staat er links bovenaan niet uw eigen naam, maar deze van een collega of een familielid? Pas uw gegevens aan via de website van MyProximus.
  • U wilt het verbruik voor een familielid of een collega raadplegen? Of van een Pay&Go-kaart? U kunt een account toevoegen in de app.

Raadpleeg onze tips als u geen of onvolledig verbruik ziet.

MyProximus op Huawei-toestellen?

Door een handelsconflict kan Huawei geen gebruik meer maken van de diensten van Google. Hierdoor kunnen de MyProximus- & Pickx-app op sommige Huawei-toestellen onstabiel zijn. Helaas werken ze op de Huawei P40 en Mate 30 helemaal niet. Als alternatief raden wij u aan om de MyProximus-website of de Pickx-website te bezoeken.