×

Hoe de MyProximus-app downloaden

Volg met de MyProximus-app uw verbruik, beheer uw facturen en producten en ruil uw getrouwheidspunten in.
Installeer de applicatie gratis op uw smartphone of tablet:

1. Ga naar uw app-winkel om de MyProximus app te downloaden en installeren (niet beschikbaar voor Windows Phone):

Play Store voor Android-toestellen 4.4.2 of hoger

App Store voor iPhone en iPad: iOS 9.0 of hoger

2. Klik vervolgens op het icoontje om MyProximus te downloaden en te installeren. Dit neemt enkele minuten in beslag.
  3. Klik, eens de installatie voltooid, op het MyProximus-icoontje dat verschenen is op uw toestel.
  4. Lees en aanvaard de gebruiksvoorwaarden. Soms wordt uw gebruikersnaam gevraagd, bv. wanneer u surft op een tablet zonder simkaart.

De MyProximus-app is nu klaar voor gebruik. U ziet uw verbruik en uw producten. U kunt ook uw Favoriete App veranderen.

• Ziet u linksboven uw telefoonnummer, is het best om in te loggen. Bent u ook beheerder van uw MyProximus-account, dan ziet u ook uw betalingen, aanrekeningen en facturen en uw getrouwheidsprogramma (afhankelijk van uw profiel: Premium Club, Bizz Club, Play&Gold).
  • Ziet u wel het verbruik van uw eigen nummer maar staat er links bovenaan niet uw eigen naam, maar deze van een collega of een familielid? Pas uw gegevens aan via de website van MyProximus.
  • U wilt het verbruik voor een familielid of een collega raadplegen? Of van een Pay&Go-kaart? U kunt een account toevoegen in de app.

Raadpleeg onze tips als u geen of onvolledig verbruik ziet.

Inschrijven op MyProximus met de app Inschrijven op MyProximus is ook mogelijk op uw gsm. Met de MyProximus app kunt u nieuwe producten bestellen, uw gsm-, internet-, tv- of vastelijnverbruik raadplegen, evenals uw facturen of betalingsberichten.