×

Wachtwoord van je modem

Het configuratiemenu van je modem is beveiligd met een wachtwoord. Verwar het niet met het wachtwoord van je wifi-netwerk.

B-box 3 / b-box 3V+

B-box 3

Waar vind je het wachtwoord van je b-box 3 ?

Het standaardwachtwoord (bv. A1B2C3D4) bevindt zich op een sticker aan de achter- of onderkant van je modem, naast User password of Modem passwordVerwar het niet met het wachtwoord van je wifi-netwerk.
User password op uw modem sticker

Hoe het wachtwoord van je b-box 3 wijzigen?

1. Surf thuis naar het configuratiemenu van je modem met een recente internetbrowser.
  2. Selecteer User als gebruikersnaam, vul het wachtwoord van je modem in en klik vervolgens op de knop Inloggen.
  3. Klik op User, in de rechterbovenhoek van je scherm en vervolgens op Profiel Instellingen.
  4. Vul het huidige wachtwoord in, vervolgens je nieuw wachtwoord. Klik daarna op OK.

Het wachtwoord van je b-box 3 vergeten of verloren?

Als je het wachtwoord van je modem niet hebt veranderd, kun je het terugvinden op het label aan de achterkant van je modem.

Als je het wachtwoord van je modem hebt veranderd en het vergeten bent, moet je je modem resetten. Daarna kun je opnieuw het oorspronkelijke wachtwoord naast User password of Modem password gebruiken. Dit vind je terug op het label aan de achterkant van je modem.

B-box 2

B-box 2

Waar vind je het wachtwoord van je b-box 2?

Het standaardwachtwoord (bv. A1B2C3D4) bevindt zich op een sticker aan de achter- of onderkant van je modem, naast S/NVerwar het niet met het wachtwoord van je wifi-netwerk.

Hoe het wachtwoord van je b-box 2 wijzigen?

1. Surf naar het configuratiemenu van je modem met een recente internetbrowser.
  2. Selecteer User als gebruikersnaam, vul het wachtwoord van je modem in en klik vervolgens op de knop Inloggen.
  3. Klik op Advanced Settings > System vervolgens  .
  4. Klik op Change Password.
  5. Vul het huidige wachtwoord in, vervolgens je nieuwe wachtwoord. Klik daarna op OK.

Het wachtwoord van je b-box 2 vergeten of verloren?

Als je het wachtwoord van je modem niet hebt veranderd, kun je het terugvinden op het label aan de achterkant van je modem (S/N).

Als je het wachtwoord van je modem hebt veranderd en het vergeten bent, moet je je modem resetten. Daarna kun je opnieuw het oorspronkelijke wachtwoord naast S/N gebruiken. Dit vind je terug op het label aan de achterkant van je modem.