×

Een handtekening in je e-mails plaatsen

Je kunt een handtekening instellen en deze automatisch in je verzonden e-mails plaatsen. Vaak bevat zo’n handtekening je contactgegevens en eventueel een persoonlijke tekst. Je kunt een handtekening instellen in de Proximus Webmail of in de Proximus Mail-app:

Via Proximus Webmail (Aanbevolen)

1. Log in op Proximus Webmail met je e-mailadres en het paswoord van je mailbox.
  2. Klik op Blauw Instellingen icoon (3 lijnen) rechts bovenaan.
  3. Klik op Instellingen.
    Klik op "Instellingen".
  4. Klik op E-mail.
  5. Klik op Ondertekeningen.
  6. Klik op Ondertekening toevoegen.
    Klik op "Ondertekeningen" in het E-mail dropdownmenu en vervolgens op "Ondertekening toevoegen".
  7. Geef je nieuwe handtekening een naam en schrijf de tekst van je handtekening in het lege veld. Kies of je deze handtekening bovenaan of onderaan je e-mails wilt plaatsen. Klik op Opslaan om je nieuwe handtekening te bewaren.

Klaar! Je handtekening is nu ingesteld. Om je handtekening aan te passen, klik op Bewerken naast je handtekening. Om een handtekening te verwijderen, klik op Prullenbak icoon.

Je kunt verschillende handtekeningen instellen (of helemaal geen) voor nieuwe berichten en voor berichten die je beantwoordt of doorstuurt.

• Om een handtekening in te stellen voor nieuwe berichten, selecteer je handtekening in het veld Standaard ondertekening voor nieuwe berichten.
  • Om een handtekening in te stellen voor berichten die je beantwoordt of doorstuurt, selecteer je handtekening in het veld Standaard ondertekening bij reageren of doorsturen.

Via de Proximus Mail-app

1. Open de Proximus Mail-app. Indien nodig, meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Tik op Purple Settings icon (3 bars) bovenaan links.
  3. Tik op Instellingen & Help onderaan.
  4. Tik op Ondertekening.
  5. Beweeg de slider naast Ondertekening ingeschakeld naar rechts zodat deze paars wordt.
  6. Tik op Ondertekening.
  7. Schrijf de tekst die je wilt gebruiken voor je handtekening en tik op Opslaan.

Klaar! Je handtekening is nu ingesteld. Meer handtekeningopties zijn beschikbaar in de Proximus Webmail.