×

E-mail filters instellen

Ontvangt u vaak ongewenste e-mail van een bepaalde afzender die u meteen wilt verwijderen? Wilt u u professionele e-mails graag naar een apparte map verplaatsen in de Proximus Webmail? Dat kan door een e-mail filter of regel in te stellen:

1. Log in op Proximus Webmail met uw e-mailadres en het paswoord van uw mailbox.
  2. Klik op Blauw Instellingen icoon (3 lijnen) rechts bovenaan.
  3. Klik op Instellingen.
    Klik op "Instellingen".
  4. Klik op E-mail.
  5. Klik op Regels.
  6. Klik op Een nieuwe regel toevoegen.
    Klik op "Regels" in het E-mail dropdownmenu en vervolgens op "Een nieuwe regel toevoegen".
  7. Kies een naam voor uw regel.
  8. Klik op Voorwaarde toevoegen:
    • Verzender/Van: voert een actie uit wanneer u e-mails ontvangt van een bepaalde afzender. Geef het e-mailadres van de afzender op in het veld Bevat.
    • Onderwerp: voert een actie uit wanneer u een e-mail met een bepaald onderwerp ontvangt. Geef het onderwerp op in het veld Bevat.
    • Aan: voert een actie uit wanneer u e-mails naar een bepaalde correspondent verzendt. Geef het e-mailadres van de afzender op in het veld Bevat.
    • Kopie aan: verzendt een kopie naar een bepaald e-mailadres. Geef het e-mailadres van de afzender op in het veld Bevat.
    • Elke ontvanger: voert een actie uit voor elke ontvanger met de tekst in het veld Bevat.
  9. Klik op Actie toevoegen:
    • Verwijderen: verwijdert de e-mail.
    • Doorsturen naar: stuurt de e-mail door naar (maximaal) 5 andere e-mailadressen. Geef de e-mailadressen in, gescheiden door een komma.
    • Verplaatsen naar map: verplaatst de e-mail naar een andere map. Selecteer de gewenste map door op Selecteer map te klikken. Maak een nieuwe map aan door op Map aanmaken te klikken.
      Maak een nieuwe regel aan.
  10. Klik op Opslaan.

Uw e-mail filter wordt nu toegepast op alle nieuwe berichten.