Wachtwoord van uw mailbox

Bent u het wachtwoord van uw mailbox vergeten? Log in op MyProximus om een nieuw wachtwoord in te stellen. Als u uw mailbox voor het eerst gebruikt, activeer uw mailbox door het tijdelijke wachtwoord op uw activeringsbrief in te geven.

Kunt u niet inloggen op MyProximus, omdat u geen klant bent? Contacteer onze klantendienst.

1. Log in op MyProximus om uw e-mailinstellingen te beheren.

Beheer uw e-mailinstellingen
  2. Selecteer de betrokken mailbox in het dropdownmenu links.
  3. In het veld Geef het nieuwe wachtwoord in rechts, typ een wachtwoord van 8 tot 15 karakters met minstens 1 letter en 1 cijfer. Speciale karakters zijn toegestaan.
  4. Herhaal het wachtwoord in het veld Bevestig het nieuwe wachtwoord.
  5. Klik vervolgens op Aanpassen.
  6. Als uw nieuwe wachtwoord goed werd geregistreerd, dan ziet u een bevestigingsbericht.

De wijziging geldt automatisch voor alle e-mailadressen die gelinkt zijn aan deze mailbox. Vanaf nu moet u dit wachtwoord zowel gebruiken voor Proximus Webmail als om uw e-mail in te stellen op uw gsm, tablet of computer (Outlook, Apple Mail, enz.).