E-mails verzenden en ontvangen

Wilt u op een eenvoudige manier e-mails versturen en ontvangen? Gebruik Proximus Webmail om toegang te krijgen tot de mailbox die u kreeg bij uw internetaansluiting. Zo hoeft u geen e-mailprogramma’s te downloaden of instellingen aan te passen.

Hoe aanmelden op Proximus Webmail?

Om snel toegang te krijgen tot Proximus Webmail, surf naar https://webmail.proximus.be/ of klik op het Webmail icoon rechts bovenaan.

1. Log in op Proximus Webmail met het e-mailadres en het paswoord van uw mailbox.

Log in op Proximus Webmail
    Als u uw mailbox voor het eerst gebruikt, activeer uw mailbox door het tijdelijke wachtwoord op uw activeringsbrief in te geven. Opgelet, uw e-mailadres en het wachtwoord van uw mailbox zijn verschillend van uw MyProximus gebruikersnaam en wachtwoord!
  2. Uw mailbox opent zich in uw Postvak In, waar u al uw gelezen en ongelezen berichten terugvindt..

U kunt gelijk wanneer en via eender welk toestel inloggen op Proximus Webmail om e-mails te lezen op of te verzenden.

Mailt u regelmatig met uw gsm, tablet of computer? Kies dan voor een e-mailapplicatie.

Stel een applicatie (Outlook, Apple Mail, enz.) in om sneller toegang te hebben tot uw e-mailberichten.