×

Wachtwoord van hotspots

Ben je de login of het wachtwoord van  Public Wi-Fi hotspots vergeten? Of wil je deze wijzigen? Enkel als de eigenaar van je account kun je op elk moment je login opvragen, of een nieuwe login en/of een nieuw wachtwoord instellen via MyProximus.

1. Log in om je Public Wi-Fi hotspots-account(s) te beheren. Let op: Je kunt het Public Wi-Fi wachtwoord enkel wijzigen voor je vast internetabonnement, niet voor je gsm!
  2. Je ziet je huidige login. Klik op de link Wijzigen, die je terugvindt naast je huidige login en wachtwoord, om deze aan te passen.
  3. Kies een nieuwe login of een nieuw wachtwoord:
    • Je wachtwoord moet steeds bestaan uit exact 8 karakters, met minstens 1 letter en 1 cijfer.
    • Je login moet steeds eindigen op @proximuswifi.be. Voor het deel vóór het @-teken kiest je een reeks van 1 tot 30 karakters.
  4. Klik op Bevestigen om de wijzigingen op te slaan.

Vergeet niet om je te verbinden met je nieuwe Public Wi-Fi hotspots login en wachtwoord als je je automatisch wilt blijven verbinden met de Public Wi-Fi hotspots.