Wachtwoord van uw internetverbinding

Een webruimte creëren of uw modem manueel verbinden met internet? Houd uw gebruikersnaam en het wachtwoord van uw internetaansluiting bij de hand. U vindt beide terug:

In de welkomstbrief

Uw gebruikersnaam en wachtwoord staan in de welkomstbrief die u kreeg toen u klant werd bij ons. U vindt ze terug onder de kader Configuratie-informatie.

Via MyProximus

1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.

Bekijk uw producten
  2. In het gedeelte Internet kiest u een abonnement.
  3. In de box Abonnement vindt u uw:
    • Gebruikersnaam: 8 karakters gevolgd door @PROXIMUS
    • Wachtwoord: uw wachtwoord is niet zichtbaar.
  4. Klik op Wachtwoord wijzigen en vul het nieuwe wachtwoord 2 x in.
  5. Kies Opslaan.

Uw nieuw wachtwoord is actief binnen de 2 uur.

Dit wachtwoord is niet gelinkt aan uw andere wachtwoorden. Het wachtwoord van uw wifi-netwerk en het wachtwoord van uw website veranderen niet.