×

Hoe uw limiet voor mobiele betalingen aanpassen?

U betaalt geregeld met uw gsm of tablet (sms-parkeren, tickets van De Lijn, digitale muziek of apps, enz.)? U kunt de maandelijkse aankooplimiet ervan afstemmen op uw verbruik. De werkwijze hangt af van uw situatie.

Hebt u een factuur of aanrekening zonder rood overschrijvingsformulier?
Voorbeeld van een factuur of aanrekening zonder overschrijvingsformulier

Bepaal de limiet via MyProximus (via app en via web). U moet ingeschreven zijn op MyProximus en beheerder van uw account zijn. Dan kunt u dit doen voor uw eigen gsm-nummer en alle nummers die u beheert. Ga als volgt te werk:

Via de app
  1. Tik in de MyProximus app op Producten.
  2. Tik op uw mobiele nummer.
  3. Tik op Instellingen, vervolgens op Andere en dan op Proximus M-Pay.
  4. Tik op Selecteer een limiet en geef uw persoonlijke maandelijkse aankooplimiet in. Bevestig door op Bewaar.
    Wilt u geen enkele mobiele betaling meer kunnen uitvoeren, zet de schuiver dan op Off en tik op Bevestigen.
Via de website
  1. Klik op onderstaande knop en meld u aan.

Bekijk uw producten
  2. Klik op uw mobiele nummer.
  3. Klik op Instellingen en vervolgens op Andere.
  4. Kies onder Uw maximumbedrag per maand uw persoonlijke maandelijkse aankooplimiet en bevestig door op Bewaar te klikken.
    Wilt u geen enkele mobiele betaling meer kunnen uitvoeren, zet de schuiver dan op Off, vink de voorwaarden aan en klik op Beëindigen.

U kunt deze limiet op elk moment opnieuw wijzigen of opnieuw aanzetten.

Hebt u een factuur of aanrekening met een rood overschrijvingsformulier?
Voorbeeld van een factuur of aanrekening met overschrijvingsformulier

Bepaal de limiet via MyProximus (enkel via web). U moet ingeschreven zijn op MyProximus en beheerder van uw account zijn. U kunt dit doen voor uw eigen nummer en alle nummers die u beheert. Ga als volgt te werk:

1. Klik op uw mobiele nummer.

Bekijk uw producten
  2. Klik op uw mobiele nummer.
  3. Selecteer op de pagina Mobiel, in de rubriek Diensten, aan de hand van het plusteken, Proximus M-Pay.
  4. Klik op Configureren, waarna de pagina met uw M-Pay-parameters zich opent.
  5. Klik onder "Maximaal maandelijks bedrag van uw Proximus M-Pay-aankopen" op Wijzigen.
  6. De eerste keer krijgt u de Algemene voorwaarden van Proximus M-Pay te zien. Lees en aanvaard deze.
  7. Kies onder "Maximaal maandelijks bedrag van uw Proximus M-Pay-aankopen" uw persoonlijke maandelijkse aankooplimiet. Wilt u geen enkele mobiele betaling meer kunnen uitvoeren, vink dan "Wijziging van de dienst: deactiveer Proximus M-Pay" aan.
  8. Bevestig door op Instellen te klikken.

U kunt deze limiet op elk moment opnieuw wijzigen of opnieuw aanzetten.

Hebt u een Pay&Go-kaart?

Bepaal voor uw eigen nummerde limiet via MyProximus (enkel via web). U moet ingeschreven zijn op MyProximus. Ga als volgt te werk:

1. Klik op uw mobiele nummer.

Bekijk uw producten
  2. Klik op uw mobiele nummer.
  3. Selecteer op de pagina Mobiel, in de rubriek Diensten, aan de hand van het plusteken, Proximus M-Pay.
  4. Klik op Configureren, waarna de pagina met uw M-Pay-parameters zich opent.
  5. Klik onder "Maximaal maandelijks bedrag van uw Proximus M-Pay-aankopen" op Wijzigen.
  6. De eerste keer krijgt u de Algemene voorwaarden van Proximus M-Pay te zien. Lees en aanvaard deze.
  7. Kies onder "Maximaal maandelijks bedrag van uw Proximus M-Pay-aankopen" uw persoonlijke maandelijkse aankooplimiet. Wilt u geen enkele mobiele betaling meer kunnen uitvoeren, vink dan "Wijziging van de dienst: deactiveer Proximus M-Pay" aan.
  8. Bevestig door op Instellen te klikken.

U kunt deze limiet op elk moment opnieuw wijzigen of opnieuw aanzetten.