×

Je factuur of aanrekening per e-mail, via Zoomit of per post?

Je kunt kiezen op welke manier je je factuur of aanrekening wilt ontvangen:

• Per e-mail en eventueel ook per sms: een elektronisch document in pdf-formaat.
  • Via Zoomit: een elektronisch document in pdf-formaat in je Internet Banking. Je kunt ze daar meteen betalen.
  • Met de post: een papieren document.

Stel dit in via MyProximus (app of web). Je moet ingeschreven zijn op MyProximus en ingelogd zijn als beheerder van je account.

Ga daarna als volgt te werk.

1. Via de app? Tik op Facturen, vervolgens op de twee puntjes en daarna op Instellingen.
    Via de website? Klik op onderstaande knop en meld je aan.

Verander je verzendmethode
  2. Het groene vinkje duidt aan hoe je je factuur of aanrekening momenteel ontvangt.
  3. Klik op Per e-mail.
  4. Ben je privé-klant? Je e-mailadres is al ingevuld. Je factuur of aanrekening liever naar een ander e-mailadres?
    Ben je professionele klant? Vul het e-mailadres in dat je wilt gebruiken.
  5. Wil je ook een verwittiging per sms (niet verplicht)? Selecteer dan je gsm-nummer uit de lijst of vul het in. Geen sms nodig? Vink Geen sms notificatie gewenst aan.
  6. Klik op Bevestig.

Als je kiest voor ‘per e-mail’, ben je niet verplicht te betalen met domiciliëring.

1. Via de app? Tik op Facturen, vervolgens op de twee puntjes en daarna op Instellingen.
    Via de website? Klik op onderstaande knop en meld je aan.

Verander je verzendmethode
  2. Het groene vinkje duidt aan hoe je je factuur of aanrekening momenteel ontvangt.
  3. Klik op Via Zoomit.
  4. Vul het juiste bankrekeningnummer in waarop je facturen of aanrekeningen moeten toekomen.
  5. Klik op Bevestig Zoomit.
  6. Open vervolgens je Internet banking en vul in de Zoomit-rubriek het e mailadres in waarop Zoomit je bij elk nieuw document verwittigt.
  7. We doen het nodige. Na 24 uur zie je in MyProximus Zoomit aangevinkt staan.

Heb je andere vragen over Zoomit?

1. Via de app? Tik op Facturen, vervolgens op de twee puntjes en daarna op Instellingen.
    Via de website? Klik op onderstaande knop en meld je aan.

Verander je verzendmethode
  2. Het groene vinkje duidt aan hoe je je factuur of aanrekening momenteel ontvangt.
  3. Selecteer Per post.
  4. Klik op Bevestig.
  5. We zullen het document sturen naar je bestaande adres versturen. Je kunt dit adres van je factuur of aanrekening wijzigen.

Zodra je de aanpassingen bevestigt, ontvang je je facturen of aanrekeningen volgens je nieuwe instelling. Is je volgende factuur of aanrekening echter bij ons al in voorbereiding, wordt ze nog 1 keer op de oude manier verstuurd.

Tip: Op welke manier je je factuur of aanrekening ook ontvangt, je kunt alle verbruiksdetails altijd online raadplegen en zelf kiezen hoe je ze wilt betalen. Denk zeker ook aan het betaalgemak van een domiciliëring.