Proximus+: de vernieuwde MyProximus app

Gratis voor iedereen

De app die er dagelijks voor je is: beheer je Proximus producten, krijg inzicht in je energieverbruik, plan je route en meer. 

+1.100.000 mensen gebruiken de app.

Ontdek de nieuwe Proximus+ app gratis in jouw app store

MyProximus app wordt Proximus+

De MyProximus app is vernieuwd om jou de best mogelijke ervaring te bieden! Met de Proximus+ app heb je toegang tot alle MyProximus-diensten (betaling van facturen, beheer van je verbruik, 24/7 hulp, ...) en ontdek je nieuwe functies om jouw dagelijks leven te vergemakkelijken. 

De Proximus+ app is gratis voor iedereen, of je nu klant bent of niet!

Proximus+ app: de 'plus' die het verschil maakt met MyProximus

Ontdek de pluskant van het leven

Proximus+ app is de alles-in-één app! Beheer alle producten en diensten van Proximus en geniet van een hele reeks diensten binnen handbereik om je dagelijks leven te vergemakkelijken.

Vlot verplaatsen

Mobility

Bereik snel je bestemming met de auto, trein of bus. Maak je geen zorgen over parkeer- of vervoersbewijzen: betaal ze meteen in de app.

Meer weten over Mobility

Optimaliseer jouw energieverbruik

Home

Volg je energieverbruik op, krijg altijd het beste tarief en verklein je ecologische voetafdruk.

Meer weten over Home

Ontdek evenementen en restaurants in jouw buurt

Neighbourhood

Vind eenvoudig lokale evenementen, maak contact met je buren of reserveer een tafel in een gezellig restaurant via de app. 

Meer over Neighbourhood

Beschikbaar in beta

Krijg meer uit je geld

Wallet

Bespaar terwijl je uitgeeft met cashbacks.

Houd je financiën in de gaten met Budget Manager.

Beheer je Proximus producten en diensten

MyProximus

Volg je verbruik in realtime, betaal je rekeningen en voeg eenvoudig opties toe aan jouw producten of data aan je abonnement.

Hulp nodig? Proximus Assistant staat 24/7 voor je klaar.

Hoe ga je aan de slag met de Proximus+ app?

  1. Download de app in de App Store, Google Play Store of scan de QR-code:

    Download Proximus+

De Proximus+ app maakt het je gemakkelijk! Je vindt er heel wat diensten van betrouwbare partners, afgestemd op jouw gewoonten en behoeftes.

Vragen over de Proximus+ app

Proximus+ biedt je toegang tot alle Proximus diensten, naast praktische diensten om je te helpen je dagelijkse leven te organiseren.  

Via MyProximus in Proximus+ volg je je Proximus producten en -diensten op de voet. Je kunt je factuur betalen, eenvoudig opties toevoegen, je verbruik opvolgen of 24/7 contact opnemen met de klantendienst. 

Via Home houd je je energieverbruik in de gaten. Je profiteert ook altijd van het beste energietarief: voer je verbruiksgegevens in en wij laten je weten of er een aantrekkelijkere leverancier voor je beschikbaar is. 

Via Mobility kun je je route plannen en een kaartje voor het openbaar vervoer kopen. Ga je liever met de auto? Beheer en betaal je parking eenvoudig via de app. 

Via Neighbourhood kun je connecteren met je lokale gemeenschap en mis je geen enkel evenement in je buurt. Je kunt ook restaurants zoeken en een tafel reserveren. 

Binnenkort beschikbaar! Wallet: je ontvangt automatisch cashback wanneer je online winkelt en in de winkel bij onze partnermerken. Houd een duidelijk overzicht van je uitgaven per categorie met Budget Manager en profiteer van gepersonaliseerde meldingen om je te helpen je budget te beheren. 

De Proximus+ app is beschikbaar op App Store en Google Play Store. Volg deze eenvoudige stappen om de app te downloaden. 

Er zijn 2 mogelijkheden:

  • Met itsme (aanbevolen): Als je een itsme-account en de itsme-app hebt, kan je je daarmee aanmelden. Tip: Gebruik dit ook als je nog geen MyProximus-account hebt.
  • Met MyProximus: Als je je gebruikersnaam (e-mail) en wachtwoord kent, kan je je daarmee aanmelden op Proximus+. Je kunt dan niet alle mogelijkheden van Proximus+ benutten, maar je ziet wel alle schermen die je ook in MyProximus zag.

Meer info 

De Proximus+app  is gratis beschikbaar voor iedereen, niet alleen voor Proximus-klanten! 

Alle vragen over de Proximus+ app