Internet for all

Een verbinding voor iedereen

Proximus zet zich in om de digitale kloof kleiner te maken

Om de digitale inclusie van mensen in precaire situaties te verbeteren, biedt Proximus gratis het volgende aan:

  • Een internetmodem
  • Een internetverbinding van 40 GB/maand

Hoe de modem te verkrijgen en te installeren

3 eenvoudige stappen

  1. "Om van het "Internet for All"-aanbod te kunnen genieten, controleer eerst of jouw sociale organisatieNieuw venster met Proximus samenwerkt."

    Vertegenwoordig je een organisatie die mensen in precaire situaties helpt? Vul ons formulierNieuw venster in om deel te nemen aan het project.

Veelgestelde vragen

Als je de limiet van 40 GB/maand overschrijdt, zal je internetverbinding trager worden (512 kbps). Er zullen geen extra kosten worden aangerekend.

Een agent van Proximus zal vóór het einde van jouw contract contact met je opnemen om deze dienst te verlengen of te beëindigen. De contracten worden jaar na jaar opnieuw geëvalueerd. De overeenkomst wordt gesloten voor een vaste periode van één jaar. Het contract bevat geen stilzwijgende verlengingsclausule.

Het aanbod is geldig voor 1 jaar vanaf het moment dat je modem thuis wordt geleverd.

40 GB/maand is inderdaad niet optimaal voor een intensief gebruik van het internet (bv. gaming, streaming). Voor meer volume is het aanbevolen om een internetabonnement tegen sociaal tarief af te sluiten. Voor de studenten bieden we een verlaagd tarief aan via het abonnement Epic Kot.

Raadpleeg de installatiehandleiding(PDF, 579KB) om verbinding te maken met het internet dankzij de modem. Als het echt niet lukt, kun je bellen naar het nummer 0800 32 008 voor assistentie.

Jouw internetverbinding is 5 Mbps download en 2 Mbps upload