×
×
Mobile Coverage Extender

Mobile Coverage Solutions

Ook binnen optimale gsm-ontvangst

Oplossingen

Prijzen excl. btw

Voordelen van deze oplossingen
  • Snel en eenvoudig aan te sluiten op uw b-box
  • Na installatie start de automatische configuratie van het toestel
  • Geen login nodig, uw mobiele toestel zal binnen het bereik van de Mobile Coverage Extender (PRO) automatisch een goede verbinding met het Proximus-netwerk maken

Offerte op maat voor grote gebouwen

  • Installatie door een Proximus-technicus
  • Indien nodig met site-survey
  • Geschikt voor al onze mobiele telefonie producten
  • Goedgekeurd door het BIPT

Anderen bekeken ook

Push-to-Talk

Vervang uw walkietalkies door Push-to-Talk.

Mobile telephony

Of u nu 10 of 100 werknemers hebt, vind het abonnement dat bij hen past.

Voorwaarden

Voetnoten

1 Verbruikte belminuten en mobiele data worden zoals gewoonlijk aangerekend op uw gsm-abonnement of prepaidkaart.

2 De vermelde oppervlaktes zijn louter indicatief en heel sterk afhankelijk van de structuur van het te bedekken gebouw. Proximus kan geen enkele bedekkingsgarantie geven.

Algemene voorwaarden

Enkel voor gebruik in België overeenkomstig de Algemene voorwaarden.
Mobile Coverage Extender (Pro) is een optie bij de vaste internetdienst van Proximus. Het toestel dient aangesloten te worden op de Proximus modem en voorziet een uitbreiding van het publieke mobiele 3G-netwerk van Proximus in het gebouw van de klant waardoor voor de gebruikers een beter mobiel bereik kan geboden worden (spraak en data).
De gebruikers van de dienst dienen te beschikken over een mobiel abonnement van Proximus en een 3G-compatibel mobiel toestel. Het mobiele gebruik dat via Mobile Coverage Extender (Pro) verloopt, zal gefactureerd worden volgens de tarieven die van toepassing zijn in het mobiele abonnement van de gebruiker.
De installatie gebeurt door de klant zelf of door een technicus (€ 59 incl. btw – enkel mogelijk voor Mobile Coverage Extender Pro).
Mobile Coverage Extender Pro: de klant moet beschikken over Proximus Internet via VDSL of optische vezel en is niet compatibel met de ADSL-technologie, Internet Start en Explore connectiviteit.
Proximus kan geen garanties bieden betreffende het bereik van de dienst. Externe factoren spelen hierbij immers een belangrijke rol.
Professionele klanten met meer dan vijf Proximus lijnen of diensten tekenen in op een contract van 24 maanden.

Wanneer de dienst wordt stopgezet, dient de klant het toestel dat verbonden is aan de Dienst terug te bezorgen aan Proximus.

Contact