Online webinars

Digitaliseer je zaak als een pro

Hoe digitaal jouw zaak kan helpen

Ontdek onze online opleidingsacademie

Om jouw zaak zo optimaal mogelijk online kenbaar te maken, biedt Proximus webinars aan die in samenwerking met UNIZO, NedWorks, Google Digitaal Atelier en Syntra werden geproduceerd. Deze online trainingmodules, opgenomen of live, zullen alle aspecten van je online visibiliteit aankaarten dankzij het eenvoudig en professioneel advies van onze opleiders en Business Experts. Het is de ideale manier om je zaak als een pro te digitaliseren.

Wens je persoonlijk digitaal advies? Vul je gegevens in en kies het moment dat voor jou het beste past voor advies van je Business Expert.

Live webinars

New

Neem deel aan het opleidingstraject (4 gratis webinars) in samenwerking met partner NedWorks: 4 strategische stappen om je zaak te digitaliseren

Handige digitale tools

Social media & online advertentie

Ontdek de meest gebruikte social media-platformen en online advertentie technieken en leer hoe deze kunnen bijdragen tot het succes van je zaak.

Een efficiënte website en webshop

New

In dit digitale tijdperk is online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf. Een van de mogelijkheden is een eigen website. En je eigen webshop, al aan gedacht? Ontdek hier hoe je er aan begint.

Hoe meet je de resultaten van je online visibiliteit?

Ontdek Google Analytics en leer deze handige tool te gebruiken.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar