Xiaomi 13T en 13T Pro: een nieuw meesterwerk op de markt

Gepubliceerd op 29/11/2023 in Smartphones

Het inmiddels beroemde merk Xiaomi onthult aan het einde van het jaar een nieuwe smartphone en zoals gewoonlijk is het weer een meesterwerk. Ontdek alles wat je moet weten over de Xiaomi 13T en 13T Pro, de nieuwe krachtige, maar betaalbare smartphones van het Chinese merk.

Xiaomi 13T en 13T Pro: een nieuw meesterwerk op de markt

Met elke nieuwe smartphone van Xiaomi verwachten we een nieuw meesterwerk te ontdekken. Het merk heeft het ideale recept gevonden: krachtige toestellen, kwaliteitscamera's, een duurzame en praktische batterij en vooral betaalbare prijzen. De Xiaomi 13T en 13T Pro voldoen aan al deze criteria. Ontdek hieronder alles wat je moet weten over deze smartphone.

Professionele camera's van Leica

Laten we beginnen met de grootste kracht van de Xiaomi 13T en 13T Pro: de camera's. Ze zijn ontwikkeld door een specialist op dit gebied wiens expertise niet langer bewezen hoeft te worden: Leica. Leica's belangrijkste professionele camera heeft 50 MP en belooft een echte sprong voorwaarts op het gebied van beeldverwerking. Er is ook een 50 MP telelens voor het vastleggen van verafgelegen onderwerpen en zelfs een 12MP ultragroothoeklens. De selfiecamera beschikt over 20 MP.

Dankzij de expertise en ervaring van Leica is de kwaliteit van al deze lenzen verfijnd en verbeterd voor rijkere kleuren en ultra-hoge definitie. Zelfs in extreme omgevingen beperken ze alle ongewenste effecten voor de beste weergave in elke opname. Bovendien kan je in de Pro-modus de toon, tint en textuur zelf aanpassen voor je de foto maakt. Daarna kan je filters en watermerken toepassen die speciaal door Leica zijn ontworpen. Kortom, alles is aanwezig om je creativiteit de vrije loop te laten.


Een prachtig vormgegeven scherm en frame

En hoe zit het met de looks? De Xiaomi 13T en 13T Pro hebben een elegant frame met een verfijnde metallic textuur. Er is zelfs een versie met leder op de achterkant voor nog meer klasse. Het frame maakt de Xiaomi 13T en 13T Pro ook bestand tegen stof en water.

Wat het scherm betreft, biedt Xiaomi ons een 6,67-inch AMOLED-scherm dat uitzonderlijk helder is voor een smartphone van dit formaat. Het kan 68 miljoen kleuren weergeven en heeft ook een zonlichtmodus voor gebruik in extreme lichtomstandigheden. Tot slot biedt het scherm van de Xiaomi 13T niet alleen HDR-technologie, maar kan het ook een vernieuwingsfrequentie tot 144 Hz halen voor een vloeiendheid die je zelden ziet op een smartphone. Hij is perfect om te genieten van al je favoriete entertainment: films, tv-series, video's en videogames.


Prestaties om U tegen te zeggen

Onder de motorkap zijn de Xiaomi 13T en 13T Pro echte krachtpatsers. Ze zijn uitgerust met een extreem krachtige MediaTek Dimensity 8200-Ultra processor, die bovendien het energieverbruik verlaagt zodat je langer van je favoriete activiteiten geniet. En minder energieverbruik betekent ook minder oververhitting van het toestel. Twee vliegen in één klap!

De Xiaomi 13T Pro is uitgerust met een nog krachtigere processor: de MediaTek Dimensity 9200+. Dat betekent dat je nog meer applicaties tegelijk kan draaien zonder verlies van vloeiendheid, terwijl je heel wat batterijvermogen bespaart.

Over energieverbruik gesproken, hoe zit het met de batterij? De Xiaomi 13T is uitgerust met een 5.000 mAh batterij met Turbo Charging-technologie. In principe kan je hem dus in amper 40 minuten opladen tot 100%. Het Pro-model gaat zelfs nog verder, want je kan hem in slechts 19 minuten opladen tot 100%. Indrukwekkend, nietwaar?


De Xiaomi 13T is verkrijgbaar in drie kleuren: Alpine Blue, Black en Meadow Green.

Overtuigd door de Xiaomi 13T of 13T Pro? Wacht dan niet langer en surf naar onze webshop om je nieuwe smartphone te bestellen. Hij wordt zo snel mogelijk bij je afgeleverd.

Ja, ik wil mijn Xiaomi 13T bestellen!

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone voor je bedrijf? Geen zorgen, bezoek onze webshop om je Xiaomi 13T te bestellen op de zaak. Hij is klaar om je te vergezellen op je professionele avonturen!

Ja, ik wil een Xiaomi 13T voor mijn bedrijf!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie