×
×

Bellen wordt nu nog beter, met 4G

door ErikUit eerste hand21/11/2016

Bellen wordt nu nog beter, met 4G

Comments

En tegelijk kan je blijven surfen aan 4G-snelheid.

Wil je als eerste van de nieuwste mobiele technologieën profiteren? Dan zit je goed bij ons. Zo gaan we nu weer een stapje verder, met de lancering van Voice over 4G (beter bekend als VoLTE).

“Qué? VoLTE?”

Wist je dat je vroeger met 4G wel kon surfen, maar niet kon bellen? Als je een oproep startte, schakelde je smartphone als het ware terug naar 3G of zelfs 2G. Dat zorgde er soms voor dat het tot enkele seconden duurde voor de telefoon aan de andere kant begon te rinkelen. Misschien hebben jullie het zelfs nooit gemerkt, maar wij vonden: “dat kan beter!”.

Daarom lanceerden we een tijd geleden VoLTE. Dat staat voluit voor Voice Over LTE. En LTE, dat kennen we als 4G. VoLTE betekent dus bellen via 4G. Maar soit, interessanter zijn de voordelen, niet? Wel, zoals ik net al zei, zal je oproep sneller starten.

Maar da’s niet het enige. De geluidskwaliteit is nu ook veel beter: in ‘high definition’, net alsof je naast de persoon staat waarmee je belt. Bovendien kan je tegelijk bij ons nu bellen en surfen aan 4G-snelheden. Handig bijvoorbeeld als je met je oortjes in aan het bellen bent en tegelijk op mobiel internet de programmatie van de bioscoop wil checken.

“Da’s tof! Maar kan ik het gebruiken?”

Momenteel rollen we VoLTE uit naar jullie. Heb je een gsm-abonnement bij Proximus en een compatibel toestel1? Dan krijg je van ons een sms’je wanneer deze technologie voor jou geactiveerd wordt.

Het zal je trouwens helemaal niks extra kosten. Toppie, toch?

Je kan er dus zeker van zijn: bij ons geniet je van een supersterk netwerk met de meest recente technologieën. Yep, ook op de plaatsen waar je het niet verwacht. Ga dus vandaag nog voor een van onze Mobilus-abonnementen.

1 Met volgende smartphones kan je van VoLTE genieten:

  • Samsung : Galaxy S5, S6, S6 Edge, S6 Edge +, S7, S7 Edge, S8, S8+, J5, A3 (2016 & 2017), A5 (2016 & 2017) en Xcover 4.
    Op een Samsung-toestel zet je VoLTE aan of uit via “Instellingen”. Klik vervolgens door naar “Mobiele netwerken”.
  • Apple : iPhone 6, 6s, SE, 7 en 7 Plus.
    Heb je een iPhone? Zet VoLTE aan via “Instellingen”. Klik door naar “Mobiel netwerk” en schakel 4G in voor “Gesprekken en data”.

Meer nieuws over:

  • 4G
  • netwerk kwaliteit
  • Het meest ongeduldige netwerk

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Hallo, HD Voice!

Uit eerste hand

Hallo, HD Voice!
Klaar voor 4,5G!

Uit eerste hand

Klaar voor 4,5G!

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Contact