Samsung The Freestyle: simpelweg de beste miniprojector die er is

Gepubliceerd op 02/11/2022 in Bits & Bytes

Heb je er altijd al van gedroomd om met de familie of vrienden naar een film te kijken alsof je in de bioscoop zit? Of FIFA 23 te spelen alsof je in het stadion zit? Met de Samsung The Freestyle miniprojector is het mogelijk! Ontdek alles over deze miniprojector die jouw filmavonden kan veranderen.

Samsung The Freestyle: simpelweg de beste miniprojector die er is

Wil je het goed aanpakken en je favoriete films en series op groot scherm bekijken? Daarvoor hoef je geen bioscoop in je huis op te zetten! Er zijn projectoren die je een bioscoopervaring geven in je eigen woonkamer. Dat is het geval met de Samsung The Freestyle miniprojector. Maar voordat we ingaan op alle functies van dit apparaat, gaan we terug naar de basis.

Wat is een miniprojector?

Een miniprojector is een draagbare projector die zeer gemakkelijk kan worden aangesloten, geïnstalleerd en gebruikt. Je kan hem thuis op het net aansluiten of de batterij gebruiken als je onderweg bent. Sluit hem aan op een computer of ander apparaat en begin inhoud (film, serie, videogame, PowerPoint-presentatie) op zeer groot formaat op de muur te projecteren.

samsung freestyle

Tegenwoordig zijn er veel verschillende miniprojectoren met Bluetooth, wifi, LED, HD, Full HD, enz. Ze kunnen zelfs geluid uitzenden dankzij hun ingebouwde luidsprekers. Kortom, het is de ultieme thuisbioscoop of professionele presentatietool.


Projector = slechte beeldkwaliteit? Nee hoor!

Het is een stereotype dat aan videoprojectoren kleeft: het beeld is niet zo mooi en haalt alle plezier uit een film of serie. Maak je geen zorgen, dat is niet het geval bij Samsung The Freestyle. Er zijn nu full HD-miniprojectoren met beelden die even goed zijn als een klassieke TV of Smart TV. Uiteraard hangt het van het model af, maar we zijn er zeker van dat de Samsung The Freestyle indruk zal maken!


Samsung De Freestyle: een miniprojector om overal mee naartoe te nemen

De Samsung The Freestyle is bijzonder compact, zodat je hem absoluut overal mee naartoe kan nemen: op reis, naar het werk of bij vrienden thuis. Bovendien kan je hem in elke kamer installeren, zolang de muur maar groot genoeg is om een beeld te projecteren. Hij is 17 cm hoog, 10 cm in diameter en weegt slechts 700 gram. Daar vind je toch wel een plekje voor in je reistas op je volgende vakantie?

Hij heeft een externe batterij, die dus niet direct in het toestel is geïntegreerd, maar dat verandert niet veel aan de zaak. Daarnaast kan je de projector via een USB-C kabel op het net aansluiten.

Al overtuigd door de Samsung The Freestyle? Je krijgt hem nu voor slechts 99 euro extra bij je Flex-pack ! Aarzel niet, want de voorraad is beperkt!


Een gigantisch beeld in Full HD!

Dit is natuurlijk het belangrijkste punt: de kwaliteit van het beeld. Nou, je zal niet teleurgesteld zijn. Het is Full HD met dynamische kleuren en je zal ervan genieten, want het beeld kan tot 2,5 meter diagonaal zijn. Dus als je thuis een grote vrije muur hebt, kan je je hart ophalen. Waarom nog naar de bioscoop gaan? We vragen het ons ook af!

De resolutie gaat tot 1920 x 1080 pixels. Om ten volle van de kleuren en beelden van Samsung The Freestyle te genieten, is het natuurlijk het beste om hem in het donker en op een gladde muur te gebruiken. We hebben je gewaarschuwd: tegenwoordig hoeven projectoren niet onder te doen voor tv’s.

samsung freestyle


De eenvoud van Samsung The Freestyle: automatische beeldaanpassing

Dit is het sterke punt van Samsung The Freestyle: de automatische beeldaanpassing. Hoe werkt het? Nou, je hoeft niets te doen, je zet hem gewoon aan en richt hem ergens op en hij past automatisch de randen van het beeld aan het projectiegebied aan en stelt in een paar seconden scherp, zodat hij altijd een perfect beeld projecteert. Zo geniet je steeds van een correct, horizontaal en proportioneel beeld.


360 graden geluid

Heb je geen audioapparaat thuis? Geen probleem, de Samsung The Freestyle kan geluid in 360 graden afspelen. Het is raadzaam de miniprojector achter de toeschouwers te plaatsen, zodat het geluid duidelijk hoorbaar is. Als dat voor jou niet werkt, kan je altijd een Bluetooth-luidspreker aansluiten op de Samsung The Freestyle. Of gebruik de HDMI-poort op het apparaat om hem aan te sluiten op een soundbar of versterker. Kortom, de mogelijkheden zijn legio.


Een miniprojector met tal van mogelijkheden

De kers op de taart is dat Samsung The Freestyle voorzien is van hetzelfde besturingssysteem als de Samsung tv's, namelijk Tizen. Wat betekent dat? Eenmaal verbonden met het wifi-netwerk heb je via de projector rechtstreeks toegang tot toepassingen als Netflix, Spotify, Disney+, enz. In principe kan je het zelfs zonder computer en smartphone stellen en alles vanuit de projector zelf doen.

Ben je klaar om de miniprojector thuis uit te proberen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je krijgt nu een Samsung The Freestyle voor € 99 extra als je kiest voor een Flex-pack met internet, mobiele data en tv!

Bestel je Flex-pack en ontvang je cadeau nu meteen!

Promotie geldig tot 31 januari 2023 en zolang de voorraad strekt. Alleen voor nieuwe internetabonnees. Ook geldig voor Business Flex.

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie