Samsung Galaxy Z Fold5 en Flip5: alles over deze opvouwbare smartphones

Gepubliceerd op 26/07/2023 in Smartphones

Hoewel smartphones het voorbije decennium steeds groter werden, zien we dat er nu een omgekeerde trend ingezet wordt. We willen weer een smartphone die in onze broekzak of een kleine handtas past. Dat heeft Samsung goed begrepen en daarom lanceert het merk in 2023 de Samsung Galaxy Z Fold5 en Flip5. Je leest er hier alles over.

Samsung Galaxy Z Fold5 en Flip5: alles over deze opvouwbare smartphones

De Samsung Galaxy Z Fold5

1. Unieke en verbeterde gebruikservaring

De Samsung Galaxy Z Fold5 is jouw ideale partner in crime als je wil multitasken. Hij combineert moeiteloos het gemak van een smartphone en een computer. Dichtgevouwen is het een lichtgewicht dat je makkelijk kwijt kan in je broekzak of kleine handtas. De belangrijkste functies kan je bedienen via het 6.2 inch cover screen, bijvoorbeeld als je snel een berichtje wil checken of je muziek wil bedienen. In Flex Mode kan je het scherm gedeeltelijk uitvouwen om beide schermen tegelijk te gebruiken, het bovenste als monitor en het onderste om te navigeren tussen apps.

Volledig uitgevouwen heb je met de Samsung Galaxy Z Fold5 een extra groot beeldscherm van 7.6 inch. Bovendien heeft deze smartphone een strak en symmetrisch design dat comfortabel in de hand ligt. Hij is uitgerust met een Zero Gap Design en een sterk scharnier voor een volledig afgewerkte look. In combinatie met de S-Pen werk je voortaan nog efficiënter op je smartphone.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over schade, want de smartphone is uitgerust met Gorilla Glass Victus 2 én een vernieuwd scharnier. Hij is dus kras-, stoot- en waterbestendig. En ook van de 4.400 mAh-batterij mag je zeker zijn dat die een hele dag meegaat.


2. Entertainment op elk moment

Met het grote scherm kan je zonder problemen genieten van een bioscoopervaring op je smartphone, want het licht op tot wel 1.750 nits zodat je ook bij direct zonlicht een helder scherm hebt. Doordat je met beide schermen afzonderlijke taken kan uitvoeren, kan je ook met je vrienden blijven chatten terwijl je video’s aan het kijken bent. De Samsung Galaxy Z Fold5 beschikt over de nieuwste Snapdragon 8 Gen2, waarmee je ook de zwaarste games zonder problemen kan spelen en met Ray Tracing worden lichtreflecties en schaduwen nog realistischer weergegeven.

Houd je je liever bezig met film en fotografie, dan zit je ook goed met de Samsung Galaxy Z Fold5. Dankzij de 12MP frontcamera met Quick Shot maak je steeds de beste selfies. Aan de achterzijde vind je een 12MP Ultra Wide camera, 50MP Wide camera en 10MP telelens.

Heb jij je oog laten vallen op de Samsung Galaxy Z Fold5? Surf dan snel naar onze webshop om je nieuwe smartphone te bestellen.

Ja, ik wil mijn Samsung Galaxy Z Fold5 bestellen!


De Samsung Galaxy Z Flip5

1. Compact en veelzijdig

Net als de Fold5 is de Samsung Galaxy Z Flip5 een van de meest compacte en veelzijdige smartphones op de markt. Ook hier geniet je uitgevouwen van een groot 6.7 inch beeldscherm voor al jouw taken. Uniek aan de Flip5 is de trendy Smart UX Case. Schuif het speciale wallpaper kaartje in de case van de smartphone, een speciale chip leest nu het kaartje af en geeft het design weer op je 3.4 inch Flex Window. Ook deze smartphone is uitgerust met een nieuw soort scharnier en beveiligt met Gorilla Glass Victus+.


2. Fun met fotografie

Een van de handigste features van de Samsung Galaxy Z Flip5 is zonder twijfel de 90-gradenstand waarmee je makkelijk handsfree foto’s en video’s kan maken. Met de Pro-grade sensor en Wide Lens van de hoofdcamera vang je meer licht op, zodat je altijd scherpe foto’s hebt vanuit elke hoek. Met AI Stereo depth berekent de smartphone zelf de afstand tussen de verschillende elementen in je frame en je camera, voor de perfecte scherptediepte.

Met Personal Color kan je tot slot ook bepalen hoe warm of koel je beelden moeten zijn. De Samsung Galaxy Z Flip5 is dus een handige partner voor al jouw fotografieprojecten!


Heb jij je oog laten vallen op de Samsung Galaxy Z Flip5? Surf dan snel naar onze webshop om je nieuwe smartphone meteen te bestellen.

Ja, ik wil mijn Samsung Galaxy Z Flip5 bestellen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie