Samsung Galaxy Z Flip4 en Fold4: alles wat je wil weten

Gepubliceerd op 22/08/2022 in Smartphones

De opvouwbare smartphones zijn helemaal in, zeker met de twee nieuwe modellen die Samsung nu lanceert, namelijk de Samsung Galaxy Z Flip4 en de Fold4! Lees hier alles over deze twee nieuwe smartphones en wat je er allemaal mee kan doen.

Samsung Galaxy Z Flip4 en Fold4: alles wat je wil weten

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy Z Flip4 en de Fold4, van camera tot batterij en beschikbare kleuren.

De Samsung Galaxy Z Fold4

1. Het beste van twee werelden

De Samsung Galaxy Z Fold4 biedt het gebruiksgemak en compacte formaat van een smartphone met de voordelen van een laptop. In de opengevouwen Flex-modus kan je de bovenste helft als scherm gebruiken en de onderste als taakbalk of toetsenbord.

Om volop van je entertainment te genieten heb je met het opengevouwen scherm een 7.6 inch edge-to-edge display. De beelden zijn altijd scherp en helder dankzij de 120Hz verversingssnelheid en de High Brightness Mode voor bij fel licht.

Wil je graag multitasken? Dan kan je in de Flex-modus bijvoorbeeld op het bovenste scherm een video bekijken op Youtube en het onderste scherm gebruiken om te scrollen door de video’s.


2. Camera’s voor elke gelegenheid

Met de Samsung Galaxy Z Fold4 kan je zelf een professionele fotoshoot houden. De smartphone biedt een verbeterde 50 MP hoofdcamera met wide lens aan achterkant en een 10 MP zoomlens die tot 3x optische zoom en tot 30x space zoom heeft. Daarnaast heeft hij zelfs nog een extra 12 MP ultra wide lens.

Met de AI Image Enhancer kan je de scherpte en stabiliteit van beelden verbeteren en met de Nightography-modus maak je ook 's nachts professionele opnamen.


3. Krachtpatser

De Samsung Galaxy Z Fold4 is een krachtpatser die tegen een stootje kan, voorzien van Corning® Gorilla® Glass Victus®+ aan de voor- en achterzijde en nog sterker dan zijn voorganger. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over barsten in het scherm. Je opvouwbare telefoon heeft een metalen frame versterkt met Armor aluminium. Hetzelfde materiaal wordt gebruikt voor het scharnier, dat nu dunner en sterker is dan ooit. Hij is schokbestendig, waterdicht tot 30 minuten in zoet water met een maximale diepte van 1,5 meter. Daarom kreeg hij ook de IPX8-certificering.

Maar ook onder de motorkap ontbreekt het deze smartphone niet aan kracht. Het toestel is uitgerust met de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 chipset, waardoor het nog krachtiger is dan zijn voorganger en sneller en energiezuiniger is. De batterij van de Samsung Galaxy Z Fold4 is met 4400 mAh sterk genoeg om vlotjes de dag mee door te komen bij normaal gebruik. Verder heeft de Galaxy Z Fold4 ook de mogelijkheid om tot 25W supersnel op te laden. Zo laadt je je toestel in 30 minuten tot minstens 50 procent op.

De Samsung Galaxy Z Fold4 heeft een werkgeheugen van 12MB en is bij ons verkrijgbaar met een intern geheugen van 256GB. Hij is verkrijgbaar in de kleuren Graygreen, Beige en Phantom Black.


4. Compatibel met 5G en de S-Pen

Deze smartphone biedt net zoals zijn voorganger ondersteuning voor de handige S-Pen van Samsung. De pen is gekend van de Samsung Note-smartphones, maar werd speciaal aangepast voor de vouwbare smartphones en kreeg een rondere, zachtere punt om makkelijker mee te werken. Deze pen is apart verkrijgbaar en kan je makkelijk opbergen in de S-Pen Flip cover.

Heb jij je oog laten vallen op de Samsung Galaxy Z Fold4? Surf dan snel naar onze webshop om je nieuwe smartphone meteen te pre-orderen.

Ja, ik wil mijn Samsung Galaxy Z Flip4 bestellen!

De Samsung Galaxy Z Flip4

1. Zakformaat met tal van mogelijkheden

Het handige aan de Samsung Galaxy Z Flip4 is in de eerste plaats zijn formaat. Dichtgevouwen is het een van de meest compacte smartphones en stop je hem makkelijk weg in je broekzak of je kleinste handtas. Wil je snel reageren op een berichtje? Daarvoor hoef je hem zelfs niet open te klappen, want dat kan gewoon op het cover screen! Ook bellen kan perfect vanuit het cover screen, net als nog tal van andere acties. Het vernieuwde design met dunner scharnier ligt bovendien comfortabel in de hand.

Opengeklapt is deze smartphone perfect geschikt om je te entertainen. Het scherm is met zijn 6.7 inch edge-to-edge zeker groot genoeg om je favoriete films en series op te bekijken. Het Dynamic Amoled 2X-beeldscherm met een verversingssnelheid van 120Hz binnenin biedt een bioscoopwaardige beeldkwaliteit. Het cover screen is een 1.9 inch Super Amoled-scherm met verversingssnelheid van 60Hz.


2. Extra power en bescherming

Onder de motorkap is de Samsung Galaxy Z Flip4 een echte krachtpatser. De smartphone is uitgerust met de nieuwste Snapdragon 8+ Gen 1 chipset en een 3.700mAh Dual-batterij waarmee je tot 3 uur langer van al je entertainment geniet dan bij vorige modellen. Dankzij de 25W Super Fast Charger die apart verkrijgbaar is, is je batterij al na 30 minuten weer voor 50 procent opgeladen.

Om al die kracht te beschermen tegen vallen en krassen, is de Samsung Galaxy Z Flip4 voorzien van een metalen frame, een scharnier van Armor aluminium en het allersterkste Corning® Gorilla® Glass Victus+. Hij is waterbestendig en IPX8-gecertificeerd, je kan hem dus met een gerust hart meenemen op al je avonturen.


3. Camera’s voor elke gelegenheid

De Samsung Galaxy Z Flip4 biedt twee 12MP camera’s achteraan, een 10MP camera vooraan en verschillende extra opties. Met de praktische Flex Cam maak je voortaan makkelijk handsfree selfies, zelfs in groep. Ontdek de vele mogelijkheden van de 90-gradenstand en merk op hoe de camera zich aanpast aan de stand van je toestel. Je kan zelfs leuke filmpjes maken of videobellen vanuit de Flex Mode.

Om snel een selfie te maken, hoef je zelf de smartphone niet open te klappen, dankzij de Quick Shot-functie. Met de Nightography-functie maak je zelf in het donker heldere beelden en dankzij de Video Stabilization zijn je beelden altijd scherp.


4. Kleuren en geheugen

De Samsung Galaxy Z Flip4 is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren, zoals Bora Purple, Graphite, Pink Gold en Blue. Hij biedt een werkgeheugen van 8 GB en een intern geheugen van 128 of 256GB

Heb jij je oog laten vallen op de Samsung Galaxy Z Flip4? Surf dan snel naar onze webshop om je nieuwe smartphone meteen te pre-orderen.

Ja, ik wil mijn Samsung Galaxy Z Flip4 bestellen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie