Samsung Galaxy S23-serie: alles wat je wil weten

Gepubliceerd op 01/02/2023 in Smartphones

Ook in 2023 lanceert Samsung een nieuwe Galaxy-serie en die moet zeker niet onderdoen voor de vorige. Maak kennis met de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra en ontdek alle kenmerken, eigenschappen en nieuwigheden.

Samsung Galaxy S23-serie: alles wat je wil weten

De nieuwe Galaxy S23-serie bestaat, net zoals haar voorganger, uit drie gelijkaardige modellen. Je hebt keuze tussen de standaard S23, de S23+ en de S23 Ultra.


Een unieke premium look naargelang jouw stijl

Deze smartphone heeft een uniek design met oog voor detail. Zijn elegante aluminium frame met floating camera’s geeft de Samsung Galaxy S23-serie een originele stijl. Je valt ongetwijfeld ook voor het 6.1 inch AMOLED FHD display, dat zorgt voor kleurrijkere, heldere en dynamischere beelden, ook bij fel zonlicht dankzij de Vision Booster.

Bovendien heeft hij een duurzame behuizing, geïnspireerd door de natuur en deels ontworpen met eco-vriendelijke materialen. De behuizing bestaat namelijk uit zwerfplastic en deels gerecycleerd Gorilla Glass. Dat maakt je Samsung Galaxy S23 niet alleen duurzamer, maar ook kras- en stootbestendig. Hij is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, geïnspireerd door de natuur, zodat je smartphone altijd bij jouw stijl past: Cream, Lavender en Green.

Altijd en overal de beste foto’s

De Samsung Galaxy S23-serie heeft een camera om elk moment van de dag en in alle lichtomstandigheden de beste foto’s te maken. Met de 50MP Wide Camera met AI Image Enhancer reken je voorgoed af met onscherpe foto’s en andere gebreken. Met Nightselfie en Night portraits kan je zelfs in het donker professionele foto’s én video’s maken, zeker in combinatie met Video Stabilization. Dankzij de 12MP Selfie Camera van de Samsung Galaxy S23 zie je er voortaan stralend uit op al je selfies en is je social content van haarscherpe kwaliteit!

Nu al overtuigd door de Samsung Galaxy S23? Surf snel naar onze webshop en haal hem in huis!


Snelle chip en krachtige batterij

De Samsung Galaxy S23 beschikt over de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 for Galaxy, een krachtige chipset die voor de beste Galaxy-prestaties ooit zorgt. Je kan zonder problemen een hele dag gamen, berichten sturen, video’s bekijken op Tiktok of zelf foto’s en video’s maken. In combinatie met de 3.900 mAh-batterij hoef je je geen zorgen maken over de batterij.

Combineer je je smartphone met de 25W Super Fast Charger, dan is hij ook zeer snel weer opgeladen en dankzij het grote koelingssysteem is de kans op oververhitting miniem. De chip is bovendien beveiligd met Samsung Knox, waardoor jouw privacygevoelige gegevens veilig zitten achter slot en grendel.

Met de nieuwe One UI 5 interface pas je bovendien het besturingssysteem helemaal aan naar jouw wensen, personaliseer zo je kleuren, achtergronden, notificatiebalk en stackable widgets of stel een persoonlijke video in als vergrendelscherm. De Samsung Galaxy S23 is tot slot verkrijgbaar met een geheugen van 128GB of 256GB.


Wat is het verschil met de Samsung Galaxy S23+?

Qua looks, is de Samsung Galaxy S23+ alvast groter dan het standaardmodel. Het 6.6-inch Dynamic AMOLED 2X-beeldscherm zorgt ervoor dat je in alle comfort kan gamen of films en series kan kijken. Ook heb je een extra krachtige batterij met maar liefst 4.700 mAh. Ook opladen kan nog sneller met behulp van de apart verkrijgbare 45W Super Fast Charger die je S23+ in 20 minuten tot 50 procent oplaadt. Hij is verkrijgbaar in dezelfde vier kleuren, met een geheugen van 256GB of 512GB.


Wat biedt de Samsung Galaxy S23 Ultra meer?

Dankzij het grote 6.8-inch beeldscherm met Dynamic AMOLED 2X Display biedt de Samsung Galaxy S23 Ultra nog meer entertainment en vloeiende beelden. En ook de cameramogelijkheden zijn eindeloos, met een 12MP Ultra Wide camera, 200MP Wide camera, twee keer een 10MP telelens met 10x optische zoom en 100x Space Zoom en een 12 MP selfiecamera. Bewerk je foto’s als een echte professional met behulp van Professional Expert RAW.

Om de hele dag lang van je smartphone te kunnen genieten, heeft de S23 Ultra een batterij van 5.000 mAH en is hij bovendien compatibel met de apart verkrijgbare 45W Super Fast Charger. Daarmee laad je in no time je smartphone weer op. De Samsung Galaxy S23 Ultra is verkrijgbaar met een werkgeheugen van 8 of 12 GB en een intern geheugen van 256GB of 512GB.


Heb jij je oog laten vallen op de Samsung Galaxy S23, S23+ of S23 Ultra? Surf dan snel naar onze webshop en bestel meteen je toestel!

Ja, ik wil mijn Samsung Galaxy S23 bestellen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie