Nieuwe artificiëleintelligentie in onze chatbot: wat verandert er en hoe verbetert dit jouw gebruikservaring?

Gepubliceerd op 29/04/2024 in Service

Met de komst van nieuwe artificiële intelligentie is er nieuws op onze chatbot: de Proximus Assistant. Deze updates zijn een enorme stap voorwaarts om jou een uitzonderlijke gebruikservaring te bieden en zo goed mogelijk aan jouw behoeften te voldoen. Laten we ze samen ontdekken.

Nieuwe artificiëleintelligentie in onze chatbot: wat verandert er en hoe verbetert dit jouw gebruikservaring?

Beter begrip

Heb je ooit te maken gehad met een chatbot die niet helemaal leek te begrijpen wat je zei? Dat is nu verleden tijd. Dankzij de generatieve artificiële intelligentie is de Proximus Assistant nu veel beter in staat om jouw berichten te interpreteren, zelfs met typfouten. Geen gedoe meer om begrepen te worden.

Directe antwoorden

Weet je wat we leuk vinden? Jou sneller helpen dan ooit tevoren! Dankzij de generatieve artificiële intelligentie kan onze chatbot je nu sneller en nauwkeuriger antwoorden geven dan ooit tevoren. Geen interactieve menu's meer. Je stelt een vraag, hij geeft het antwoord en dat is dat.

Personalisatie met een hoofdletter P

Heb je ooit het gevoel gehad dat de antwoorden van de chatbot een beetje "robotachtig" klonken? Dat is nu verleden tijd. Met de generatieve artificiële intelligentie zijn onze antwoorden nu nauwkeuriger, relevanter en zelfs een beetje "menselijker". Je zult het gevoel hebben dat je met een vriend praat die klaar staat om je te helpen je problemen op te lossen.

Een vlottere ervaring

Bij ons is jouw ervaring onze absolute prioriteit. We hebben je interactie met onze chatbot nog aangenamer en vloeiender gemaakt. Geen uren meer zoeken naar antwoorden, alles is binnen handbereik.

Onze toekomstperspectieven met generatieve artificiële intelligentie

We stoppen hier niet : generatieve artificiële intelligentie opent nieuwe perspectieven om onze chatbot in de toekomst nog beter te maken. Met nieuwe functies en nog meer gepersonaliseerde assistentie zijn de mogelijkheden eindeloos.

Klaar om de geweldige verbeteringen van onze chatbot met generatieve artificiële intelligentie te ontdekken? Probeer vandaag nog onze Proximus Assistant en ontdek hoe het je dagelijkse leven kan vereenvoudigen.

Doe de test

Team Proximus

Ons team houdt je op de hoogte over onze producten en diensten alsook over de laatste trends en innovaties.

Andere artikels van Team Proximus