Pickx Mix: nog meer entertainment voor een heel scherpe prijs

Gepubliceerd op 29/10/2021 in Showtime!

Met de gloednieuwe tv-optie Pickx Mix zit je helemaal goed voor je dagelijkse portie entertainment. Een overvloed van series, films, documentaires, tekenfilms en muziek. Er is voor elk wat wils. En dat alles beschikbaar in een grote op aanvraag catalogus, 20 extra thematische zenders, de exclusieve zender Pickx+ en de Studio 100 GO Pass app voor de kleintjes. Een greep uit het aanbod!

Pickx Mix: nog meer entertainment voor een heel scherpe prijs

Een grote op aanvraag-catalogus met top content

De op aanvraag-catalogus geeft je onbeperkte toegang tot recente, klassieke en bekroonde films, Belgische en internationale series die vaak voor het eerst uitgezonden worden. Ook interviews, shows, documentaires, series, tekenfilms, ... van jouw favoriete tv-zenders en Pickx+ originals vind je er terug.

Zo is er ‘The Sound of Philadelphia’, een film met Matthias Schoenaerts uit 2020, waarin je wordt meegesleept in een spannend opbod van verraad en wraak in de opperste regionen van de Ierse maffia. En in het derde hoofdstuk van ‘John Wick’ zie je hoe de legendarische ‘hitman’ zelf op de hielen gezeten wordt door een leger huurmoordenaars.

20 extra zenders voor je dagelijkse dosis entertainment

Daarbovenop krijg je 20 extra thematische zenders. Van gerenommeerde seriezenders als FOX en BBC First tot de prachtige documentaires van National Geographic Wild en History Channel, van leuke tekenfilms op Boomerang en Nick Jr. tot muziek in alle geuren en kleuren op Stingray Classica en MTV Hits. Voor jong en oud vind je altijd wel wat om lekker knus in je zetel te bekijken.

De komende weken serveert BBC First je in première seizoen 24 van ‘Silent Witness’, waarin Dr. Nikki Alexander en haar collega Jack Hodgson het voortaan zonder dr. Thomas Chamberlain en Clarissa moeten stellen bij hun spannende onderzoeken. History Channel onthult je de schokkende feiten achter veldslagen uit het verleden in ‘Secret Wars Uncovered’.

Pickx+, jouw nieuwe exclusieve entertainment-zender

Da’s nog niet alles, want er is ook Pickx+, de nieuwe, exclusieve zender van Proximus. Met unieke films, series en sportdocumentaires die je nergens anders ziet. Pickx+ is beschikbaar op zender 13, via de Pickx-app en via de website Pickx.be.

In de fascinerende serie ‘L’Opéra’ neem je een kijkje in de coulissen van de prestigieuze Opéra de Paris. ‘The Frankie Drake Mysteries’ dompelt je onder in het Toronto van 1920, waar vrouwelijke privédetectives zaken onderzoeken waar de politie liever zijn handen van afhoudt.

De app en series van alle Studio 100-helden

Voor de kindjes is er tot slot naast de vijf kinderzenders waaronder Boomerang, Nick Jr en Pebble TV ook nog de Studio 100 GO Pass. Zo kunnen ze alle avonturen van hun favoriete helden volgen, zowel op tv (via "on demand") als in de Studio 100 GO Pass-app.

Deze maand kunnen je kleintjes likkebaarden met de geweldige recepten van ‘De Pottelikkers’ en spannende momenten beleven met het bovennatuurlijke trio Vladimir, Wilko en Keelin van ‘Nachtwacht’ die hun magische krachten telkens weer in de strijd werpen tegen een nieuw boosaardig wezen.

Wil je meer informatie over Pickx Mix? Kijk dan op www.proximus.be/pickxmix. Of beter nog, probeer het 1 maand gratis. Zo beleef je het allemaal vanop de eerste rij

Team Proximus

Ons team houdt je op de hoogte over onze producten en diensten alsook over de laatste trends en innovaties.

Andere artikels van Team Proximus