OnePlus 11: alle kenmerken en functies van deze nieuwe smartphone

Gepubliceerd op 16/02/2023 in Smartphones

Zoals elk jaar presenteert OnePlus zijn nieuwste telg: de OnePlus 11. Deze smartphone heeft alles in huis om je te bekoren: hoogwaardige prestaties, kwaliteitscamera's en een batterij met indrukwekkende kwaliteiten. Ontdek alles wat je moet weten over dit nieuwe toestel.

OnePlus 11: alle kenmerken en functies van deze nieuwe smartphone

OnePlus drukt al jaren zijn stempel op de smartphonemarkt. Haar credo is het aanbieden van smartphones van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Elk jaar vinden OnePlus-smartphones hun publiek en dat zal ongetwijfeld ook het geval zijn voor de OnePlus 11.

Een ongeziene kracht en vloeibaarheid

OnePlus heeft alles uit de kast gehaald om een uitstekende gebruikerservaring te leveren. De OnePlus 11 wordt aangedreven door de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processor. Voeg daar 8 of 16GB RAM aan toe, en het is een echte oorlogsmachine. In feite ervaar je bij het navigeren op en tussen je favoriete toepassingen een vloeiendheid die je zelden op een smartphone ziet. Er is geen vertraging, geen latentie, gewoon puur plezier.

En zoals gebruikelijk bij OnePlus, krijg je de gebruiksvriendelijkheid en optimalisatie van het OxygenOS besturingssysteem, OnePlus' eigen versie van Android 13. Je zal niet teleurgesteld zijn.


Een scherm dat aan de verwachtingen voldoet

Je kan de best mogelijke prestaties hebben, als het scherm niet voldoet, is het toch teleurstellend. Maak je geen zorgen, de OnePlus 11 wordt geleverd met een prachtig 6,7 inch display. Het is een AMOLED QHD+ scherm met een resolutie van 3216x1440, met 1,07 miljard kleuren en een verversingssnelheid van 120Hz voor extra vloeiendheid.

De smartphone biedt een aantal zeer nuttige functies, zoals de Always On Display-modus om altijd van widgets en andere tools te genieten wanneer je smartphone is vergrendeld. Natuurlijk is er ook automatische aanpassing van de helderheid aan je omgeving, Eye Comfort Mode om je ogen rust te geven, Dark Mode als je geniet van een donkere interface en andere functies om het afspelen van video en afbeeldingen te verbeteren. Kortom, alles wat je nodig hebt om de gebruikerservaring te maximaliseren.


Kruip in de huid van een professionele fotograaf

De OnePlus verrast ook met zijn camera's. Aan de achterkant van het toestel zit een model met drie sensoren, elk met verschillende mogelijkhedenen allemaal ontwikkeld door Hasselbled, een specialist op dit gebied. Er is de hoofdcamera van 50MP en een 48MP Ultra Wide lens voor je groothoekopnames om zoveel mogelijk van het beeld vast te leggen. Verder is er een 32MP telelens met 20x digitale zoom en 2x optische zoom. Natuurlijk hebben al deze sensoren autofocus en heeft de hoofdcamera ook optische stabilisatie om wazige foto's uit je galerij te bannen.

De frontcamera biedt 16MP met vaste focus. In feite blinken al deze camera's uit door de vele beschikbare modi. Er is genoeg om uit te kiezen, waaronder een krachtige Portretmodus om je dierbaren te laten zien, maar ook een Video Portretmodus, een Nachtmodus, de beroemde Dual View Modus, de Movie Modus voor je video's, Panorama en je kan zelfs Timelapse maken. En als je de zaken naar een hoger niveau wil tillen, kan je de Pro-stand proberen, die nog meer mogelijkheden biedt.

Tot slot een woord over video's, de OnePlus 11 kan filmen in 8K en 24 FPS. Wil je meer beelden per seconde? Kies dan voor 4K-kwaliteit om tot 120 FPS te gaan. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en je kan urenlang alles uitproberen.


Batterij, functies en connectiviteit

OnePlus heeft altijd uitgeblonken op het gebied van batterijen in zijn smartphones. Opnieuw doet de OnePlus 11 het goed. We hebben het over een 5.000 mAh batterij, maar hij wordt supersnel opgeladen dankzij de 100W SUPERVOOC lader. Hierdoor laad je je smartphone in enkele minuten volledig op.

Verder heeft de smartphone nog enkele handige opties zoals een vingerafdruklezer op het scherm om je smartphone te ontgrendelen. Op audiogebied biedt de OnePlus de beproefde Dolby Atmos-technologie. Hij beschikt ook over een bewegingssensor, stappenteller en hij is compatibel met het nieuwe 5G-netwerk.

Qua connectiviteit komt de OnePlus 11 met een USB-C-poort en je kan twee simkaarten tegelijk plaatsen, zodat je kan wisselen tussen nummers. De OnePlus 11 is verkrijgbaar in twee kleuren, Back en Green, met 128 of 256GB aan interne opslag.

Ben je al verleid door deze nieuwe OnePlus 11? Ga dan naar onze online shop en bestel je nieuwe smartphone.

Bestel je OnePlus 11 nu meteen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie