Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

4 handige apps om je verhuis mee te overleven

Gepubliceerd op 27/09/2017 in Gouden tips van…

4 handige apps om je verhuis mee te overleven

Trek je binnenkort in je nieuwe stulpje? Dikke proficiat en veel succes! Maar bedenk wel: er komt écht heel wat meer bij kijken dan je zou denken. Zeker in de aanloop naar de grote dag kan je jezelf heel wat ellende besparen door voor een goede voorbereiding te gaan. En daar kunnen deze apps je heel goed bij helpen.

Ga voor de juiste kleuren, met de Levis Visualizer App

Gedaan met die klassieke kleurenkaartjes tegen de muren houden! Met deze app voor Android en iOS zie je de finale kleuren direct op jouw muren, met één klik. Levis Visualizer maakt daarbij gebruik van augmented reality.

En zie je een mooie kleur bij je vrienden thuis? Dan scan je gewoon de muur in kwestie en je weet meteen welke verf je nodig hebt. Cool!

En maak een virtueel plan van je woning, met MagicPlan

Een lege ruimte toont altijd veel groter. En dat kan voor fameus nare verrassingen zorgen, als de verhuizer plots de zetel niet door de deur krijgt, of die eettafel toch niet in de living blijkt te passen.

Deze iOS-app zorgt ervoor dat jij dit niet meemaakt. Het enige wat je moet doen, is door je nieuwe woonst lopen en foto’s nemen van elke kamer. MagicPlan analyseert de beelden en berekent zelf alle afmetingen. Het resultaat is dan een volledig en precies vloerplan, waarmee jij aan de slag kan!

Vind al je spullen makkelijk terug, met Sortly

Of je nu supergeorganiseerd bent of net een echte chaoot: na een verhuis is het vaak constant zoeken wat nu precies in welke doos zit. Dan komt deze iOS-app echt van pas! Maak foto’s van al je spulletjes met je smartphone of tablet. De app onthoudt vervolgens automatisch in welke dozen je wat stak. 

Zo sta je op je housewarming party tenminste niet zonder kurkentrekker!

En trakteer de hele bende nadien, met Deliveroo

Alles is uitgeladen en er zijn gelukkig geen brokken gemaakt. Geen denken aan dat jij nu gaat koken, toch? Wel, laat het eten van je favoriete restaurant gewoon thuis leveren, met deze app voor Android en iOS.

Da’s meteen een eerste gezellige avond, met de hele crew!

Verhuizen: het is een kwestie van alles goed te organiseren. Zelfs wanneer je hulp komt opdagen, blijven er nog een pak administratieve klusjes over. Denk maar aan je elektriciteitsmaatschappij verwittigen, of je inschrijven in de nieuwe gemeente.

Als het over je internet, vaste lijn en digitale tv gaat, helpen we je daarbij maar al te graag. Ontdek op onze speciale pagina hoe alles in enkele kliks geregeld is.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: