6 troeven van de Microsoft Surface Go 2

Gepubliceerd op 12/04/2021 in Bits & Bytes

6 troeven van de Microsoft Surface Go 2

Wie altijd en overal verbonden wil zijn, maar meer verwacht dan een smartphone te bieden heeft, zit goed met de nieuwe Microsoft Surface Go 2. Ontdek hier zijn 6 troeven die je zeker zullen overtuigen.

Geen zin om het hele artikel te lezen? Bekijk dan deze video over de Microsoft Surface Go 2. In één minuutje ben je helemaal mee!

De Microsoft Surface Go 2 combineert het beste van een laptop en een tablet voor alle gebruikscomfort. Dankzij de Intel Pentium Gold en Core M-processoren gebruik je hem probleemloos voor je dagelijkse apps, sociale media of streamingdiensten. Hij heeft heel wat te bieden, maar dit zijn de 6 voornaamste troeven van de Microsoft Surface Go 2:

1. Perfect draagbaar, altijd en overal

De nieuwe Microsoft Surface Go 2 heeft het ideale formaat voor jouw drukke levensstijl. Met zijn 10,5 inch touchscreen scherm en gewicht van 544 gram kan je hem makkelijk overal mee naartoe nemen. Je kan hem als laptop of als tablet gebruiken zodat je ook op de trein, op het vliegtuig en gewoon vanuit je luie zetel in alle comfort kan surfen, werken of films en series kijken. Dankzij zijn batterij met lange levensduur gaat hij tot wel 10 uur mee.


2. Handige accessoires

Accessoires zoals de Surface-pen zijn afzonderlijk verkrijgbaar, maar helpen je om in alle comfort met je Microsoft Surface Go 2 te werken aan je dagelijkse taken. De pen ligt aangenaam in de hand en is ideaal om te tekenen, schetsen of notities te maken rechtstreeks op het scherm. Daarnaast kan je ook de Surface Go Type Cover aansluiten op de Surface Go 2 om makkelijker te typen. Hij is apart verkrijgbaar in vier trendy nieuwe kleuren met een geïntegreerd galzen trackpad voor extra nauwkeurige navigatie. Andere accessoires kan je aansluiten via de ingebouwde USB-C-poort.


3. Heldere kleuren en foto’s

Het handige touchscreen heeft een verbeterde 220 ppi-resolutie ten opzichte van vorige modellen. Dankzij kwalitatieve HD-camera’s aan de voor- en achterkant maak je bovendien knappe beelden overal waar je gaat.


4. Premium geluid

Dankzij het ingebouwde Dolby Audio-systeem met een helder en krachtig volume, luister je naar je favoriete muziek, podcasts en audioboeken of mis je nooit meer wat er gezegd wordt in je favoriete films of series.


5. Altijd veilig online

Microsoft zorgt voor ouderlijke controle zodat je Surface Go 2 door het hele gezin op een veilige manier gebruikt kan worden. Stel zelf de schermtijd van elk gezinslid in, controleer de uitgaven en blokkeer bepaalde content. Je Microsoft Surface Go 2 draait op Windows 10 Home in S-modus en is beveiligd met Windows Defender en de nodige ondersteuning om je te beschermen tegen virussen en malware.


6. Voldoende opslag voor je beste foto’s

Dankzij de OneDrive-cloudopslag heb je meer dan voldoende online opslagruimte voor al je foto’s, video’s en muziekbestanden. Je kan deze bestanden rechtstreeks delen vanop je Surface of via de mobiele app van OneDrive. Gevoelige documenten bewaar je veilig in je Personal Vault op OneDrive voor extra zekerheid. Daarnaast beschik je ook nog over tot 1 TB opslagruimte via de ingebouwde MicroSD-kaartlezer.

Om alles uit je Microsoft Surface Go 2 te halen, heb je natuurlijk een fatsoenlijke internetverbinding nodig. Met ons Flex-pack vind je precies wat je zoekt: onbeperkt en supersnel internet, een mobiel abonnement naar keuze en toegang tot de Proximus TV-zenders en de Pickx-applicatie.

Ontdek Flex nu meteen!

Bovendien krijg je momenteel een gratis jaarabonnement op Disney+ om met het hele gezin te genieten van kwaliteitsfilms en -series.

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie

Categorieën