Online leren fitnessen? Dat doe je zo!

Gepubliceerd op 26/01/2024 in Service

Online een nieuw talent leren? Dat gaat tegenwoordig makkelijker dan je denkt. Zeker wanneer het over fitness gaat, is een duur abonnement al lang niet meer je enige optie. In deze blog nemen we je mee in de wondere wereld van het internet en geven we je 5 sportieve tips en tricks mee. Klaar om je ware sporttalent boven te halen? Let’s go!

Online leren fitnessen? Dat doe je zo!

Online leren fitnessen? Dat doe je zo!

Is één van je nieuwe voornemens om fitter te worden in 2024? Proficat, dan is je eerste stap nu al gezet. “En euh, hoe dan?” horen we je al denken. Makkelijk, we zetten de beste fitness apps en sportpodcasts voor je op een rijtje zodat jij in no-time een écht fitness talent kan worden. Het enige wat jij nodig hebt? Een stabiele internetconnectie en deze tips natuurlijk!

Online een nieuw talent leren? Dat gaat tegenwoordig makkelijker dan je denkt. Zeker wanneer het over fitness gaat, is een duur abonnement al lang niet meer je enige optie. In deze blog nemen we je mee in de wondere wereld van het internet en geven we je 5 sportieve tips en tricks mee. Klaar om je ware sporttalent boven te halen? Let’s go!

Eerste hulp bij fitness apps

Er zijn heel wat gratis apps die je kunnen helpen bij het sporten. Ontdek hier alvast onze 3 favorieten:

7 Minute Workout

Kort maar krachtig aan je goede voornemens starten? Dat doe je met de app 7 Minute Workout. Hier kan je korte, maar efficiënte work-outs volgen en inplannen. Ideaal voor wie een druk schema heeft.

MyFitnessPal

Deze fitness app is niet alleen onze favoriet, heel wat sporters delen die mening. Dat je ze kan linken aan verschillende andere apps op je smartphone zoals Gezondheid, Samsung Health of Fitbit, maakt het meteen interessanter. Bovendien kan je met de app niet alleen sporten, je kan er ook je voeding bijhouden en advies krijgen van de fitnesscommunity.

Nike training Club

Met NTC krijg je toegang tot meer dan 200 gratis work-outs gericht op kracht, conditie, yoga en nog zo veel meer! De variatie in online work-outs zorgt ervoor dat sporten gevarieerd blijft.

Sport als een pro via YouTube

Snel en eenvoudig beginnen trainen in je woonkamer? Neem dan zeker een kijkje op YouTube! Zo is er bijvoorbeeld het kanaal FitnessBlenderNieuw venster . Van beginner tot expert: hier heb je voor elk wat wils en kan je programma’s volgen bij verschillende trainers.

Hey, wedden dat je deze al kent van TikTok? The Fitness MarshallNieuw venster geeft de leukste danswork-outs op populaire muziek. Bij dit kanaal ligt de focus niet zozeer op het trainen, maar vooral op plezier maken. Fun gegarandeerd!

Last but not least: Pamela ReifNieuw venster . Deze instructrice focust zich vooral op korte, effectieve work-outs die je overal kunt doen. Pamela's enthousiasme en duidelijke uitleg maken het makkelijk om de online sessie te volgen. Een aanrader dus!

Deze podcasts moet je luisteren

Nood aan extra informatie of motivatie? Luister dan zeker naar deze podcasts en laat je onderdompelen in de fitnesswereld.

The Mind Pump Podcast

Wat deze show uniek maakt? De combinatie van wetenschappelijke informatie en een sportieve dosis humor! Hosts Sal Di Stefano, Adam Schafer en Justin Andrews geven je een verfrissende blik op de wereld van fitnesstrends, gezondheid en het effect van een positieve mindset.

The Rich Roll Podcast

In deze podcast interviewt voormalig professioneel atleet Rich Roll gasten op het gebied van gezondheid, fitness en persoonlijke groei. Deze gesprekken gaan diep in op de relatie tussen fysieke en mentale welzijn, evenals duurzame en plantaardige voeding.

Join the club!

Niets zo demotiverend dan alleen sporten. Strava ken je waarschijnlijk al, maar denk er zeker ook eens aan om Reddit kanalen zoals r/fitness te volgen. Van Whatsapp-kanalen tot Facebookgroepen: hier kan je je favoriete sporters opzoeken en volgen.

Check het web

Regen, te koud of gewoon geen zin? Onze laatste tip laat je excuses verdwijnen als sneeuw voor de zon. Klaar? Via platformen zoals Everyone Fit kan je via zoom groepslessen volgen. Fitness, yoga of zumba: jij kiest! En het handige? Als nieuwe klant heb je vaak recht op een gratis proefles. everyonefit.com/#prijzenNieuw venster

Fitness, skaten of leren koken: een nieuw talent ontwikkelen was nog nooit zo eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt, zijn de juiste online tools en een goede internetverbinding. Dus, waar wacht je nog op? Probeer deze tips en gun je nieuwe talent het beste netwerk!

Team Proximus

Ons team houdt je op de hoogte over onze producten en diensten alsook over de laatste trends en innovaties.

Andere artikels van Team Proximus