Ontdek onze selectie van de beste gamingsmartphones

Gepubliceerd op 17/07/2023 in Smartphones

Op zoek naar de perfecte smartphone om urenlang je favoriete mobiele games te spelen? Wij hebben de research voor jou gedaan! Bekijk hieronder onze selectie van de beste smartphones voor gaming.

Ontdek onze selectie van de beste gamingsmartphones

Mobiele games zijn tegenwoordig overal. Je hoeft alleen maar de App Store of Google Play te bezoeken en het wordt meteen duidelijk. Er zijn duizenden games om uit te kiezen, zowel gratis als betalend. Maar je hebt natuurlijk wel een smartphone nodig die al deze games aankan. Bekijk dus snel onze selectie hieronder.

1. OnePlus 11

Als je op zoek bent naar een smartphone die in alle opzichten krachtig is, kies dan voor het nieuwe OnePlus-model dat begin 2023 werd uitgebracht. Deze high-end smartphone is een van de krachtigste Android-smartphones op de markt. Allemaal dankzij de nieuwe Snapdragon 8 Gen 2 chip en zijn 8GB RAM-geheugen. Dat betekent dat hij de meest intensieve games kan draaien, zoals bijvoorbeeld Genshin Impact, een van de beste mobiele games op de markt.

Bovendien krijg je de heldere en vloeiende beelden dankzij het 6,7-inch Super AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, ideaal voor games. Maar hoe zit het dan met de batterij? Een smartphone zonder degelijke batterijduur is totaal nutteloos, zeker als je urenlang aan het gamen bent. Deze OnePlus doet het geweldig met zijn 5.000 mAh batterij, die twee dagen multifunctioneel gebruik aankan. En als je batterij leeg is, kan je hem in slechts 20 minuten opladen tot 100% dankzij de 100W laadfunctie.

Zin om meer te weten over de OnePlus 11? Lees onze volledige review hier.

Overtuigd door de OnePlus 11? Bestel hem nu in onze webshop!


2. OnePlus 10 Pro

Je kan ook kiezen voor een smartphone van een eerdere generatie: de OnePlus 10 Pro. Net als de OnePlus 11 is zijn grootste kracht de batterij: 5.000 mAh en 80W snelladen. Dat betekent dat hij in ongeveer 30 minuten volledig opgeladen is. Dat is genoeg tijd om op adem te komen tussen het gamen door. Qua prestaties speel je elke game in hoge kwaliteit dankzij de Snapdragon 8 Gen 1 processor met 8 of 12 GB RAM. Het enige nadeel is dat de OnePlus 10 Pro de neiging heeft om iets te warm te worden tijdens lange gamesessies.

Om meer te weten, lees je onze volledige review van de OnePlus 10 Pro.

Bestel je OnePlus 10 Pro nu in onze webshop!


3. iPhone 14 Pro Max

Ben je meer fan van iOS? Natuurlijk kan je ook je beste gamesessies houden op een iPhone. De meest geschikte smartphone is, niet verrassend, de iPhone 14 Pro Max, de nieuwste high-end smartphone van Apple. Het grootste voordeel? Zijn A16 Bionic-chip is de krachtigste op de markt op dit moment.

En wat dacht je van het Super Retina XDR-scherm dat je games visueel nog sterker maakt? Het zal je niet verbazen dat de iPhone 14 Pro Max ook een verversingssnelheid van 120 Hz heeft, voor een maximale vloeiendheid. Heb je een enorme gamebibliotheek? Geen probleem, want de iPhone 14 Pro Max biedt tot 1 TB aan opslagruimte.

Als je op zoek bent naar een iets goedkopere telefoon, is de iPhone 14 Pro ook meer dan voldoende. Hij heeft dezelfde chip als zijn grote broer, plus 6GB RAM. Hij biedt ook een vernieuwingsfrequentie van 120 en de batterij gaat gemakkelijk een dag mee.

Lees hier onze volledige review van de iPhone 14-serie.

Interesse in de iPhone 14 Pro of de Pro Max? Bestel hem nu meteen in onze webshop!


4. Xiaomi 12 Pro

Xiaomi heeft naam gemaakt op alle gebieden van de smartphonemarkt, zelfs als het op gaming aankomt. Van het scherm tot de prestaties of de batterij, de Xiaomi 12 Pro heeft alles wat je nodig hebt om lekker te gamen op je telefoon. Met het 6,73 inch, AMOLED LTPO-scherm en 120 Hz verversingssnelheid is hij perfect voor het spelen van Call of Duty of Fortnite. Onder de motorkap is de Xiaomi 12 Pro uitgerust met een Snapdragon 8 Gen 1-chip waardoor deze smartphone gewoonweg overweldigend is.

Hij is in staat om elk spel op volledige grafische kwaliteit te draaien, zonder oververhitting en met niet minder dan 30 frames per seconde. De batterij kan beter, maar doet het werk. Met zijn 4.600 mAh kan je urenlang gamen en als de batterij leeg is, laadt de telefoon in ongeveer 20 minuten weer op tot 100%. Handig!

Om meer te weten, lees je onze volledige review van de Xiaomi 12-serie hier!

Om de Xiaomi 12 Pro te bestellen, moet je in onze webshop zijn!


5. Samsung Galaxy S23 Plus

Samsung heeft ook de expertise om smartphones te ontwikkelen die elke game kunnen draaien! Als je op zoek bent naar de snelste Samsung om je favoriete games te spelen, kunnen we alleen maar de Samsung Galaxy S23 Plus aanbevelen. Het toestel gebruikt een Snapdragon 8 Gen 2 chip waarmee de smartphone een voorsprong heeft op zijn belangrijkste concurrenten.

De Samsung Galaxy S23 Plus kan veeleisende games op 60fps draaien zonder oververhitting, een mooie prestatie. Het grote 6,6 inch OLED scherm is bijzonder comfortabel voor zelfs de meest technische games, zeker met de FHD+ resolutie. Daardoor zijn zelfs de kleinste details in beeld te zien, of je nu games speelt of films en tv-series bekijkt.

De 4.700 mAh batterij is ook erg goed en kan tot 30 uur meegaan bij normaal gebruik. Dat zal uiteraard niet het geval zijn bij intensief gamen, maar hij toch urenlang meegaan. Het enige probleem is dat het lang duurt om de batterij op te laden in vergelijking met de bovengenoemde smartphones. Je hebt ongeveer een uur nodig om de telefoon volledig op te laden.

Ontdek onze volledige review van de Samsung Galaxy S23-serie hier.


6. Samsung Galaxy S22 Ultra

De Samsung Galaxy S22 Ultra is nog zo'n topsmartphone van het Zuid-Koreaanse merk die volledig aan je gameverlangens voldoet. Het is een krachtpatser die wordt aangedreven door een Exynos 2200 processor met 8 of 12 GB RAM en 128, 256 of 512 GB opslagruimte. Dankzij deze kracht kan je zelfs de meest veeleisende games spelen met 60 frames per seconde en genieten van een ongeëvenaarde vloeiendheid dankzij de vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. De 5.000 mAh batterij biedt gaat een hele dag mee bij normaal gebruik en het toestel is geschikt voor snelladers.

De Samsung Galaxy S22 Ultra is echter geen smartphone die ontworpen is voor gaming. Het toestel kan dus een beetje oververhit raken tijdens lange gamesessies. Maar voor dagelijks gebruik, is hij prima geschikt.

Lees meer in onze uitgebreide review van de Samsung Galaxy S22 Ultra.

De Samsung Galaxy S22 is beschikbaar in onze webshop!

Koop nu je nieuwe gamingsmartphone in onze webshop! Je vindt er verschillende smartphones die aan je wensen voldoen. Bestel je nieuwe smartphone nu meteen en hij wordt zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd.

Bestel je nieuwe smartphone nu meteen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie