Altijd een expert die je verderhelpt, 7 dagen per week

Gepubliceerd op 29/05/2019 in Service

Op onze experts mag je rekenen. Ze staan 7 dagen per week voor je klaar, zelfs in de late uurtjes! Bereik hen telefonisch, ga langs in een Proximus Shop of vind je antwoord online.

Altijd een expert die je verderhelpt, 7 dagen per week

Tv en internet, zelfs in de late uurtjes!

Een storing, onderbreking of gewoon een vraag over TV of internet? Je kan op onze technische dienst rekenen, op weekdagen van 8u tot 22u, in het weekend van 9u tot 22u (behalve op feestdagen). Niet onbelangrijk wanneer je ’s avonds laat je tv programma niet wilt missen of nog wat wilt surfen.
Tip: de snelste oplossing bij een probleem met TV? Herstart je tv-installatie, snel en gemakkelijk!

Is de oplossing een wissel van je decoder of modem? We bezorgen je een nieuw exemplaar, volledig gratis! Kies tussen thuislevering of zelf afhalen in een afhaalpunt (UPS), wat jou het beste uitkomt.

Contacteer de technische dienst

We komen bij je langs, zelfs op zaterdag

Een dagje verlof ben je niet graag kwijt, daar houden we rekening mee. Onze technici komen tijdens de week tot 20.00 u langs en op zaterdag tot 16.00 u.

Je afspraak wordt per sms bevestigd en ongeveer een halfuur voor aankomst sturen we je een volgend berichtje. Je weet dus exact waar je aan toe bent!

Liever online hulp?

Contactpagina

De contactpagina gidst je naar de beste manier om ons te contacteren. Da's wel zo handig.

Contacteer ons
Filmpjes

Soms is een filmpje het duidelijkst. Bekijk dan de handige instructiefilmpjes en demo's om je snel op weg te helpen.

Forum

Wil je een discussie starten over een onderwerp of een vraag stellen aan de experts en andere klanten? Neem dan zeker een kijkje op het Proximus Forum. Je krijgt ook toegang tot de laatste nieuwtjes, deskundige tips en nog veel meer.

Of kom gewoon langs in een verkooppunt

Stap eens binnen in een Proximus Shop of verkooppunt in je buurt. De medewerkers helpen je graag met de configuratie van je toestel, het ruilen van je simkaart of voor een demo, ...

Naar het verkooppunt in je buurt

Ken je de Web Experts?

De nieuwste technologieën, in ieders vingers! Om de digitale kloof te dichten en tegelijk jong en oud dichter bij elkaar te brengen, geeft het "Web Experts"-project kinderen de kans om senioren in te wijden in het internet.

Katleen

Efficiënt zijn, da’s mijn dada. Verwacht je aan concrete tips, apps en diensten die het je gemakkelijk maken!

Andere artikels van Katleen