Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

7 leuke kerstapps, speciaal voor jou op een rijtje gezet

Gepubliceerd op 27/11/2019 in Gouden tips van…

7 leuke kerstapps, speciaal voor jou op een rijtje gezet

Ah, de eindejaarsperiode is weer aangebroken! Het figuurlijke licht in de duisternis, met de nodige familiefeesten, kerstmarkten en typische songs. Ben jij er ook zo’n fan van? Met deze 7 leuke kerstapps op je smartphone worden de feestdagen in 2019 nog onvergetelijker.

1. Christmas Countdown

Zit je te popelen tot het 25 december is? Of vragen je bengels constant hoeveel nachtjes slapen het nog is, tot dé dag dat de kerstcadeaus eindelijk open mogen worden gescheurd? Wel, met deze leuke kerstapp op je smartphone zie je het in één oogopslag. Inclusief plezante achtergronden met rendieren, sneeuwmannen en dennenbomen. Er zit zelfs een heuse digitale adventskalender in, die je elke dag zaken als een leuke tip of een wallpaper in kerststijl geeft.

Christmas Countdown is gratis te downloaden, voor Android en iOS.


2. Santa Radio

Dé manier bij uitstek om ook in 2019 helemaal in de sfeer van de eindejaarsperiode te komen, is natuurlijk door te luisteren naar de beste kerstmuziek. Van Mariah Carey’s All I want For Christmas tot andere klassiekers zoals Jingle Bells en Last Christmas: ze passeren allemaal in deze kerstapp voor op je smartphone of tablet. Bovendien praat de enige echte Kerstman de plaatjes aan elkaar.

Santa Radio is gratis te downloaden, voor Android en iOS.


3. Netflix

De feestdagen betekent ook van hot naar her rennen. Familiefeesten afschuimen en Jan en alleman een bezoekje brengen. Iets wat bij momenten behoorlijk saai wordt. Zeker voor de kinderen maar ook voor jezelf, onderweg ernaartoe. Met Netflix op de tablet of smartphone weet je ook tijdens die momenten perfect wat te doen.

En als je Tuttimus hebt, moet je al helemaal niet meer twijfelen. Want daarmee kies je Netflix als inbegrepen tv-bundel.

Netflix is gratis te downloaden, voor Android, iOS en Windows.


4. Portable North Pole

Wil je van kerstmis 2019 voor je kleine kapoenen écht eentje maken, om nooit meer te vergeten? Dan is er deze bijzondere kerstapp. Je geeft vooraf enkele zaken in, zoals de naam en leeftijd van je kind. De Kerstman belt of skypet vervolgens via de app naar je zoon of dochter, met een gepersonaliseerde boodschap.

Portable North Pole is gratis te downloaden, voor Android en iOS.


5. Elf Yourself

Wie eindejaarsperiode zegt, zegt ook het sturen van de nodige wensen naar vrienden en familie. Natuurlijk zijn er tegenwoordig modernere zaken, dan de klassieke kerstkaarten. Wil je voor een makkelijke online manier gaan, die tegelijk ook gepersonaliseerd is? Dan is deze leuke kerstapp een must have voor op je smartphone. Daarmee transformeer je jezelf namelijk in een heuse danself. Inclusief bijhorende bewegingen!

Elf Yourself is gratis te downloaden, voor Android en iOS.


6. Pinterest

Komen je vrienden en familie dit jaar bij je op bezoek tijdens de feestdagen? Dan heb je vast en zeker nood aan wat creatieve ideeën. Kwestie van een topscore voor sfeer en gezelligheid te krijgen, toch? Pinterest is de perfecte kerstapp om je daarbij te helpen. Verzamel de nodige lekkere en originele recepten en krijg ook nog eens tonnen decoratie-inspiratie. Kwestie van de feesttafel en de rest van de kamer te decoreren.

Pinterest is gratis te downloaden, voor Android en iOS.


7. Santa Tracker

Elk kind vraagt het zich af, wanneer kerstmis dichterbij komt. Waar zit de Kerstman? En wanneer komt hij bij ons langs? Wel, met deze leuke kerstapp kan je de gulle gever op elk moment volgen. En je krijgt er ook nog eens antwoorden op andere veelgestelde vragen, zoals hoe rendieren vliegen en hoe de brieven tot bij de kindervriend geraken.

Santa Tracker is gratis te downloaden, voor Android en iOS.

Klaar om deze leuke kerstapps zelf uit te proberen? We zien het jou al doen!

Maak je avonden thuis eens zo memorabel, met Tuttimus. Da’s genieten van digitale tv op jouw manier, mét een inbegrepen tv-optie naar keuze: van Netflix en Movies & Series, tot All Sports.

Stel nu je Tuttimus samen

En er is trouwens meer! In je Tuttimus zit ook nog eens surfen en bellen zonder tellen, met je gsm én vaste lijn. Plus natuurlijk: onbeperkt en razendsnel internet bij je thuis.

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Blog topics

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: