7 leuke kerstapps, speciaal voor jou op een rijtje gezet

Gepubliceerd op 16/11/2020 in Gouden tips van…

Ah, de eindejaarsperiode is weer aangebroken! Het figuurlijke licht in de duisternis, met de nodige familiefeesten, kerstmarkten en typische songs. Ben jij er ook zo’n fan van? Met deze 7 leuke kerstapps op je smartphone worden de feestdagen nog onvergetelijker.

7 leuke kerstapps, speciaal voor jou op een rijtje gezet

1. Christmas Countdown

Zit je te popelen tot het 25 december is? Of vragen je bengels constant hoeveel nachtjes slapen het nog is, tot dé dag dat de kerstcadeaus eindelijk open mogen worden gescheurd? Wel, met deze leuke kerstapp op je smartphone zie je het in één oogopslag. Inclusief plezante achtergronden met rendieren, sneeuwmannen en dennenbomen. Er zit zelfs een heuse digitale adventskalender in, die je elke dag zaken als een leuke tip of een wallpaper in kerststijl geeft.

Christmas Countdown is gratis te downloaden, voor AndroidNieuw venster en iOSNieuw venster.


2. Christmas Radio

Dé manier bij uitstek om helemaal in de sfeer van de eindejaarsperiode te komen, is natuurlijk door te luisteren naar de beste kerstmuziek. Van Mariah Carey’s All I want For Christmas tot andere klassiekers zoals Jingle Bells en Last Christmas: ze passeren allemaal in deze kerstapp voor op je smartphone of tablet.

Santa Radio is gratis te downloaden, voor AndroidNieuw venster en iOSNieuw venster.


3. Netflix

De feestdagen betekent ook van hot naar her rennen. Familiefeesten afschuimen en Jan en alleman een bezoekje brengen. Iets wat bij momenten behoorlijk saai wordt. Zeker voor de kinderen maar ook voor jezelf, onderweg ernaartoe. Met Netflix op de tablet of smartphone weet je ook tijdens die momenten perfect wat te doen.

En als je Flex hebt, moet je al helemaal niet meer twijfelen. Want daarmee kies je Netflix als inbegrepen tv-bundel.

Tijdelijk krijg je er trouwens een Samsung 50” UHD Smart TV bovenop, voor maar € 69 extra. Ideaal om gezellig samen series en films te kijken, tijdens de eindejaarsperiode.

Netflix is gratis te downloaden, voor AndroidNieuw venster, iOS en WindowsNieuw venster.


4. Portable North Pole

Wil je deze kerst, echt speciaal maken? Dan is er deze bijzondere kerstapp. Je geeft vooraf enkele zaken in, zoals de naam en leeftijd van je kind. De Kerstman belt of skypet vervolgens via de app naar je zoon of dochter, met een gepersonaliseerde boodschap.

Portable North Pole is gratis te downloaden, voor AndroidNieuw venster en iOSNieuw venster.


5. Elf Yourself

Wie eindejaarsperiode zegt, zegt ook het sturen van de nodige wensen naar vrienden en familie. Natuurlijk zijn er tegenwoordig modernere zaken, dan de klassieke kerstkaarten. Wil je voor een makkelijke online manier gaan, die tegelijk ook gepersonaliseerd is? Dan is deze leuke kerstapp een must have voor op je smartphone. Daarmee transformeer je jezelf namelijk in een heuse danself. Inclusief bijhorende bewegingen!

Elf Yourself is gratis te downloaden, voor AndroidNieuw venster en iOSNieuw venster.


6. Pinterest

Komen je vrienden en familie dit jaar bij je op bezoek tijdens de feestdagen? Dan heb je vast en zeker nood aan wat creatieve ideeën. Kwestie van een topscore voor sfeer en gezelligheid te krijgen, toch? Pinterest is de perfecte kerstapp om je daarbij te helpen. Verzamel de nodige lekkere en originele recepten en krijg ook nog eens tonnen decoratie-inspiratie. Kwestie van de feesttafel en de rest van de kamer te decoreren.

Pinterest is gratis te downloaden, voor AndroidNieuw venster en iOSNieuw venster.


7. Santa Tracker

Elk kind vraagt het zich af, wanneer kerstmis dichterbij komt. Waar zit de Kerstman? En wanneer komt hij bij ons langs? Wel, met deze leuke kerstapp kan je de gulle gever op elk moment volgen. En je krijgt er ook nog eens antwoorden op andere veelgestelde vragen, zoals hoe rendieren vliegen en hoe de brieven tot bij de kindervriend geraken.

Santa Tracker is gratis te downloaden, voor AndroidNieuw venster en iOSNieuw venster.

Klaar om deze leuke kerstapps zelf uit te proberen?

En om de eindejaarsperiode eens zo onvergetelijk te maken, kies jij nu zelf je cadeau bij je Flex. Als nieuwe internetklant krijg je namelijk een Samsung 50’’ UHD Smart TV, een Apple iPad 8th generation of een Microsoft Surface Go 2, voor maar € 69 extra.

Stel nu je Flex met je cadeau samen

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie