Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Noodzakelijke updates op het juiste moment

Gepubliceerd op 10/11/2015 in Oplossingen & diensten

Noodzakelijke updates op het juiste moment

Een boormachine hoeft geen updates en is na 20 jaar nog altijd compatibel met de boren. Helaas is dat niet zo met ICT-infrastructuur, ze heeft meer onderhoud en updates nodig om optimaal te blijven presteren. Proximus volgt voor u op welke updates wanneer precies noodzakelijk zijn.

U wilt altijd over de meest recente hard- en software beschikken zonder te veel tijd te besteden aan het uitzoeken van de nodige updates en informatie van verschillende leveranciers. Bij Proximus kunt u terecht voor een complete dienstverlening die u al uw bekommernissen rond het onderhoud van uw ICT-infrastructuur uit handen neemt: Proximus Life Cycle Services. Zo blijft uw investering nog lang na aankoop renderen.

Advies op maat
Proximus gebruikt geavanceerde tools om op regelmatige basis de inventaris van uw volledige ICT-infrastructuur bij te werken. Voor al uw Cisco-apparatuur kijken onze experten na of ze gedekt is door de juiste onderhoudscontracten en of er nieuwe meldingen zijn van de fabrikant. Op basis daarvan ontvangt u een rapport met aanbevelingen rond hardware, software en security voor uw specifieke omgeving. U wilt natuurlijk ook op elk moment over de juiste ICT-middelen beschikken. Daarom is het belangrijk dat de inventaris regelmatig gebeurt. In functie van uw noden kiest u zelf de frequentie, bijvoorbeeld jaarlijks, per kwartaal of maandelijks. De aanbevelingen worden dus heel flexibel gedaan, op maat van uw organisatie.

Meteen ingrijpen
Omdat ICT zo snel veroudert, kunt u erop rekenen dat Proximus alle nieuwe evoluties op de voet volgt, zodat uw infrastructuur altijd up-to-date blijft. Als het ICT-landschap evolueert, als er een security update beschikbaar is of bugs opgelost werden, verwittigt Proximus u meteen en grijpt in waar nodig. Bovendien krijgt u ook een melding als een deel van uw ICT-infrastructuur niet meer ondersteund zal worden door de leverancier, zodat u de migratie naar nieuwe apparatuur kunt voorbereiden. Zo werkt u altijd met een optimaal functionerende en goed beveiligde ICT-infrastructuur, klaar voor de toekomst en de uitdagingen van uw bedrijf.

Pluspunten
• ICT is altijd up-to-date
• Tijdwinst, u hoeft zelf de vernieuwingen van updates niet op te volgen
• Vast maandelijks bedrag
• Advies wordt toegespitst op uw omgeving
• U bepaalt zelf de frequentie van rapporten

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!