Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Wat doet Nicolas Finet van Sortlist als voorbereiding op de toekomst?

Gepubliceerd op 14/11/2018 in Tech, tips & trics

Wat doet Nicolas Finet van Sortlist als voorbereiding op de toekomst?

Sortlist is een onafhankelijk Belgisch platform dat bedrijven in contact brengt met communicatiebureaus. Deze scale-up werd opgericht in 2015.

Ga voor een digitale marketingaanpak 

Toen ons avontuur in 2015 begon, waren we met vier. Vandaag zijn we met 37, verdeeld over zeven landen wereldwijd. Die groei hebben we vooral te danken aan onze 100% digitale marketingaanpak, aangepast aan de doelgroep. Via het web ontmoet je klanten en toekomstige klanten precies op het moment dat ze hun zoektocht beginnen.

Aan het roer van uw bedrijf 

De activiteiten van Sortlist bevinden zich in het buitenland en genereren een pak  gegevens. Om een totaaloverzicht te behouden, nemen we de gegevens op in een Business Intelligencetool (BI). Het instant dashboard dat we zo bekomen, is dé sleutelfactor van onze proactiviteit: we bevestigen de gekozen koers en passen indien nodig aan, zelfs nog voor er een probleem de kop opsteekt.

Benut de gegevens 

Om een markt te bestuderen, kijken we alleen naar de meest kwalitatieve gegevens op het web. Zo kunnen we trends opmerken, de concurrentie analyseren en snel het potentieel van een markt grijpen. Tools die zo goed als gratis zijn, zoals Google Trends, reiken opportuniteiten aan waaraan u misschien niet had gedacht. 

Wilt u zelf uw tips delen? Mail uw contactgegevens naar perspective@proximus.com  

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Blog topics

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!